Matija Vuica i Jurica Popović ove godine proslavili su 45 godina svoje veze. U velikom intervjuu iz srpnja, Matija nam je otkrila da sve što joj se događalo u životu, najgore, ali i najbolje, događalo se oko Božića. Nažalost, upravo je oko Božića ostala i bez svog voljenog Jure, koji je iznenada preminuo u dobi od 65 godina.

Galerija Matija Vuica i Jurica Popović zajedno su proveli 45 godina života Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović u vezi su bili 45 godina +3 Matija Vuica i Jurica Popović

Matija Vuica od svog životnog partnera, glazbenika Jurice Popovića oprostila se dirljivim riječima koje je podijelila na društvenim mrežama:

Ljubavi mog života, srest ćemo se opet na našim skalinima, ti ćeš ih izgraditi za mene i čekati me s nekom novom pjesmom, posvećenom nekom novom životu, našoj ljubavi, vjernosti i odanosti, ti čista dušo, odmaraj i skladaj i pazi na sebe i pazi na mene jer bez tebe sam izgubljena.

Matija Vuica i Jurica Popović u vezi su bili 45 godina Matija Vuica i Jurica Popović u vezi su bili 45 godina (Foto: Davor Puklavec/Pixsell)

S puno ljubavi i poštovanja Matija je o svom Juri govorila i u našem intervjuu objavljenom dan prije njezinog 65. rođendana, kojeg je modna dizajnerica i glazbenica proslavila 19. srpnja. Matija i Jure ove godine proslavili su i 45. godišnjicu veze, a dizajnerica nam je kazala kako pored sebe ima vječnog, divnog, jedinstvenog pratitelja u životu. Ispričala nam je i kako su se upoznali te da je ona njega prva zapazila.

U to vrijeme u Metkoviću je postojao Korzo na kojem smo se svi sastajali, šetale bi se i moje frendice i ja. Ja sam Juru ubrala, to moram priznati. On je tada išao u srednju elektrotehničku školu u Splitu, bio je među jedinima koje su roditelji pustili da nakon osnovne idu u neki drugi grad u srednju školu.

Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović (Foto: Grgur Zucko/Pixsell)

I normalno, on dolazi iz grada Splita, već je bio i u Trstu, već su to neke druge oblekice, zalizana kosica, zapeo mi je za oko pa sam kružila oko njega da me primijeti. Genijalno se odijevao, ja Juri kažem da je on apostol mode jer je nosio stajlinge koji su tek poslije postali trend. Bio je skockan, majica ležerno prebačena preko ramena i lagano svezana, kao da će sad ići na golf. Ja sam ga prva zapazila, prva ga osvojila i prva ga odvela, ispričala je Matija Vuica.

Na pitanje hoće li nekako posebno proslaviti 45 godina veze, dizajnerica nam je odgovorila da ne zna jer obljetnica im je svaki dan i proslavljaju život svakodnevno.

Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Jure ne voli ići u restorane, najviše voli da mu ja nešto skuha. Njemu je super sve što skuham i nama je obljetnica svaka moja večera. Uvijek je to neko povrće, riba, žitarice, kuham mu kruh, jedemo prirodno, lijepo i dobro, otkrila nam je Matija, koja je iskreno govorila i o gubitku majke i brata 2003. godine, koji su oboje preminuli unutar godinu dana.

Svi imamo te neke priče koje stoje iza nas, koje su teške, ali su ljudske, prebrodive su. Ništa nije neprebrodivo, sve možeš nekako savladati u životu. Samo, Bože, daj nam čistu, bistru glavu. Nemam strah ni od čega, podijelila je s nama Matija Vuica u velikom intervjuu iz srpnja.

Matija Vuica i Jurica Popović Matija Vuica i Jurica Popović (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Matija Vuica: "Za svojih 65 godina užasno sam vitalna, a teški životni trenuci - sve je to prebrodivo" Matija Vuica ikona je hrvatskog modnog dizajna - 7 Matija Vuica ikona je hrvatskog modnog dizajna - 10 Matija Vuica ikona je hrvatskog modnog dizajna - 4 +18 Severina u Beogradu 2012. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju