Modna dizajnerica Matija Vuica ima fenomenalan razlog za slavlje. Naime, na crvenom tepihu 74. filmskog festivala u Veneciji pojavile su se tri haljine s njezinim potpisom

Filmski festival u Veneciji vrlo je prestižan događaj koji okuplja mnoge svjetske zvijezde. Naravno, crveni tepih ovog festivala isto je tako velika atrakcija.

Matija Vuica postigla je još jedan uspjeh - ovog puta njezine haljine očarale su na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji

Ovo izdanje filmskog festivala posebno je važno za Matiju Vuicu. Čak tri haljine s potpisom naše poznate modne dizajnerice pojavile su se na crvenom tepihu u Veneciju.

Tako je dvije prekrasne haljine nosila izraelska voditeljica i manekenka Hofit Golan, a treću meksička glumica, voditeljica i manekenka Patricia Gloria Contreras.

Iako ovo nije prvi put da su se njezine kreacije pojavljivale na svjetskim crvenim tepisima, ipak je riječ o veliku uspjehu koji je itekako zaslužen. Tako su zapanjujuće haljine pohvalili brojni svjetski mediji, a prvenstveno su očarale britanske i talijanske medije.

S obzirom na to da je Matija započela suradnju s poznatim stilistom Samuelom Sohebijem, velike su šanse kako ćemo sve češće viđati njezine prekrasne kreacije na ovakvim prestižnim događanjima.


Sve je započelo kada je Sohebi dobio na uvid njezin Instagram-profil, a potom je odlučio potražiti i slike haljina iz njezine trgovine. Kreacije su ga oduševile te je tako kontaktirao Matiju i rekao kako mu haljine trebaju za Venecijanski festival.

U početku je on bio skeptičan, a ona u strahu jer "šalje haljine napamet", no bio je to početak suradnje iz snova.

Poslali smo tražene haljine, a Samuel je rekao 'pa ne mogu vjerovati, bolje izgledaju uživo nego na slikama', ispričala je Matija.

Također, Sohebi je Matiju oduševio rekavši: Sad će za vas svi znati. I bio je u pravu jer se Matija po prvi put našla u svim stranim medijima potpisana imenom i prezimenom.

Ovo mi je veliko zadovoljstvo i stvarno sam sretna. Dugo sam čekala da se dogodi ovakav odjek, ponosno je izjavila Matija Vuica.

 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica) on

 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju