Glumac Matt LeBlanc proslavio se ulogom u seriji 'Prijatelji' u kojoj je glumio velikog zavodnika Joeyja, ali na dodjeli Emmyja nije demonstrirao umijeće flertanja nego seksizam koji je naljutio mnoge žene

Matt LeBlanc i 29-ogodišnja glumica Emilia Clarke, zvijezda serije 'Igra prijestolja', upoznali su se prije nekoliko mjeseci u televizijskoj emisiji britanskog voditelja Grahama Nortona.

Emilia je tada Mattu priznala da je velika obožavateljica njegovog lika iz serije 'Prijatelji' Joeyja Tribbianija. Dvoje kolega ponovno se susrelo na jučerašnjoj dodjeli nagrada Emmy, ali ovaj susret simpatičnoj glumici možda i neće ostati u najboljem sjećanju.

Voditelji na crvenom tepihu podsjetili su ih na njihov zajednički selfie koji su napravili nakon snimanja emisije i nakon toga Matta upitali gleda li njezinu seriju.

 

A photo posted by @emilia_clarke on

Pogledao sam prvu sezonu i onda prestao. Tada se počela skidati gola pa bih trebao nadoknaditi propušteno, rekao je Matt pred Emilijom.

Njezinu reakciju kamere nisu zabilježile, ali zato su se društvene mreže užarile od kritika na njegov račun.

Koji neukus! Nekada sam ga cijenila, ali sada me razočarao. Taj čovjek ima kći, kako bi se osjećao da jednog dana nju netko komentira na ovakav način, komentar je koji je jedna njegova (bivša) obožavateljica ostavila na Facebooku.

Čitam okolo da neki ovo nazivaju flertanje. Ovo je čisti seksizam i uvreda, a ne flert. Trebao bi se sramiti toga što je rekao, napisala je korisnica Twittera.

Je li komentar glumca bio neprimjeren?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju