Ljepote hrvatske obale očarale su i čitavu svitu holivudske elite koja plovi našom obalom, a nas je očarao torzo Matthewa McConaugheyja koji je s kolegom i prijateljem Woodyjem Harrelsonom u ponedjeljak veslao u moru kod Dubrovnika.

Galerija Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika - 5 Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika - 4 Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika - 6 +5 Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika

Na jahti se skupilo veselo društvo koje odmara na Jadranu, uz Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona, tu su i Matthewova supruga Camilla Alves, glumac Chris Rock i njegova djevojka, glumica Lake Bell, Sacha Baron Cohen, bubnjar Metallice Lars Ulrich i njegova supruga, supermodel Jessica Miller te supruga Woodyja Harrelsona, Laura Louie.

Matthew McConaughey, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen vježbaju na jahti usidrenoj kod Splita - 2 Matthew McConaughey vježba na jahti usidrenoj kod Splita (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

McConaughey je prvo nekoliko dana proveo u Istri, a potom se pridružio prijateljima na jahti. U plovidbi našim morem slavna ekipa stigla je i do Dubrovnika gdje su Matthew i Woody vrijeme iskoristili za malo rekreacije te su se zabavljali veslajući na dasci. U gumenom čamcu pored njih bila je Camilla Alves koja se od sunca zaštitila u majici s dugačkim rukavima, dok je njezin suprug odlučio biti golog torza pri čemu nas je itekako impresionirao.

Slavko Sobin Oh la la! 10 torza poznatih Hrvata koji izgledaju fantastično

Matthew McConaughey redovito se nalazi na listama najzgodnijih holivudskih glumaca, a njegov mišićavi torzo pokazuje da je oskarovac i u 53. godini života u top formi. Veslanje je sigurno dobar način za održavanje tjelesne kondicije i mišića, a kada se rekreacija spoji s uživanjem u ljepotama Hrvatske, gušt je još veći.

Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika - 3 Matthew McConaughey i Woody Harrelson na veslanju u moru kod Dubrovnika (Foto: Grgo Jelavić/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju