Svoju zvijezdu na Holivudskoj Stazi slavnih dobio je i oskarovac Matthew McConaughey koji je na poseban događaj u životu svakog glumca stigao s kolegama iz novog hit filma 'Interstellar' Anne Hathaway te Jessicom Chastain te sa svojom obitelji, suprugom Camilom te s njihove troje preslatke dječice

Matthew McConaughey je na Holivudsku Stazu slavnih stigao u bijelom odjelu te sa sunčanim naočalama te svojim izgledom ponovno pokazao da je još uvijek jedan od najpoželjnijih muškaraca iz svijeta filma.

No, više od imidža seksi frajera mu čak pristaje uloga brižnog tate očite i po tome što je na događaj došao sa svojom suprugom, manekenkom brazilskom podrijetla Camilom Alves te s njihovom dječicom – šestogodišnjim sinom Levijem, četverogodišnjom kćerkicom Vidom i Livingstonom koji će uskoro napuniti dvije godine.

Dok su dečkići bili neodoljivi u malim odijelima, tatina mezimica je za svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu odabrala bijelu haljinicu cvjetnog uzorka te svjetlucave crvene sandale.

Savršenu obiteljsku sliku upotpunila je prelijepa mama koja je pazila da maleni u svakom trenutku budu dobri i tati na ponos.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju