Maturalna zabava jedan je od onih događaja koji se pamte cijeli život. Što odjenuti na maturalnu zabavu pitanje je koje se mota po glavi svakoj maturantici pa pred samo zahuktavanje maturalnih zabava donosimo naš izbor haljina u kojima će se svaka maturantica osjećati lijepo i posebno – baš poput princeze kako i priliči toj prigodi

Kako bismo maturanticama još više olakšali izbor haljine smo podijelili u četiri kategorije – za rokerice, za romantičarke, za ljubiteljice elegancije i za one koje se u toj ludoj i nezaboravnoj noći žele osjećati seksi.

Prelistajte naše četiri fotogalerije gdje ćete, vjerujemo, naći idealnu haljinu za vas u cjenovnom rangu od 169 do 2.499 kuna.

Elegantna vila
Elegancija i profinjenost uvijek su prikladne kod izbora toalete za maturalnu zabavu. Duge, lagano lepršave haljine bit će savršen izbor, ali isto tako i umjereno voluminozne haljine, kao i vječita crna haljinica. Uz elegantnu haljinu kombinirajte decentan, svjetlucavi nakit.


Nježna romantičarka
Haljina puderaste ili nježno ružičaste boje ili ona sa cvjetnim uzorkom - i bit ćete oličenje romantike i nježnosti. Uz romantične toalete najbolje će pasati klasične salonke ili sandale u boji kože te crne. Nakit može biti malo razigran.


Rock zvijezda
Crna boja vam je omiljena, a na vašem mp3 playeru može se čuti samo rock'n'roll? Onda izaberite jednu od ovih pet haljina za rokerice uz koje kombinirajte glomazniji metalni nakit i osjećat ćete se poput prave rock zvijezde.


Koketna zavodnica
Želite da vaša maturalna haljine odiše dozom seksepila? Onda je savršena haljina za vas ona kraće dužine koja ističe konture tijela. Kako cijeli styling ne bi bio pretjeran, izaberite decentniji nakit.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju