Talijanska modna kuća Max Mara, sinoć je u svojoj ekskluzivnoj trgovini u središtu Zagreba predstavila najnovije trendove za sezonu proljeće i ljeto 2018. godine. Kultni modni brenda predstavio je novu kolekciju nadahnutu ljetom u gradu

Talijanska modna kuća Max Mara sinoć je u svojoj ekskluzivnoj trgovini u središtu Zagreba otkrila svoju viziju predstojećega modnog proljeća i ljeta.

Nadahnuta ljetom u gradu, najnovija kolekcija oduševila je hrvatske zaljubljenice u modu, a sinoć je predstavljena u pravom malom gradskom vrtu koji je samo za ovu priliku postavljen u Max Mara storeu.

Brojne posjetiteljice imale su tako priliku uživati u gradskom proljetnom druženju, prošetati kroz novu kolekciju, a upravo kao nakon šetnje gradskim vrtovima, kući su ponijele prekrasne proljetne bukete koje su same priredile u okviru Max Marine "cvjetne radionice".

Max Marina kolekcija proljeće i ljeto 2018. godine donosi odmjerenu garderobu za hedonističke stanovnice urbanog teritorija. Precizni krojevi koji utjelovljuju svu vještinu talijanskog modnog majstorstva ove sezone dolaze u bijeloj, crnoj i sivoj boji, a veliki povratak doživljava i boja pijeska.
Nova kolekcija Max Mara - 2 Ove sezone prevladavaju printovi nadahnuti bujanjem prirode u gradu te svijetlo ljubičasta boja Foto: PR
Ponegdje su izvedeni u organzi te kroz prozirne slojeve otkrivaju unutarnju konstrukciju. Motiv povijesnog logotipa Max Mara pojavljuje se izvezen tehnikom ton na ton na balonerima ili je otisnut na kožnoj jakni.

Printovi nadahnuti bujanjem prirode u gradu te svjetloljubičasta boja sljezova cvijeta postaju must have sezone, dok nježne naznake boje, svježe poput večernje rose, upotpunjuju paletu.

Baloner se pretvara u mantil od lana, a lagani se kaputi muškog koja i jeans jaknice kombiniraju s boy-cut trapericama. Za dramatičan dojam tu su suknje do gležnja, kiltovi od lanene gaze ili svilenog žoržeta s otvorenim plisséima koji se zavodljivo pomiču.

Mekane oversize torbe i clutchevi u svim uzorcima i printevima kolekcije zaokružuju look. Novi model naočala Iris postaje nezaobilazan za potpuno uživanje u blagodatima ljeta u gradu.
Nova kolekcija Max Mara - 3 Mekane oversize torbe i clutchevi u svim uzorcima i printevima dodatno zaokružuju look Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju