Ovogodišnje, četvrto izdanje Međunarodnog festivala filmske glazbe i filmskog zvuka - International Sound & Film Music festival - ISFMF održat će se u Rovinju od 23. do 26. listopada

Misija Međunarodnog festivala filmske glazbe i filmskog zvuka je promoviranje glazbe i zvuka kao nezamjenjivih elemenata u filmu, umrežavanje skladatelja, majstora zvuka, filmaša i ostalih, iz svih krajeva svijeta, kao i ostvariti jedinstveni doživljaj koji će potvrditi - There is no business like showbusiness.

Četvrto izdanje Međunarodnog festivala filmske glazbe i filmskog zvuka održat će se u Rovinju od 23. do 26. listopada

International Sound & film Music Festival – ISFMF prvi je festival takve vrste u regiji, a jedan od pet takvih festivala u svijetu. Festival donosi bogat program koji se sastoji od panel diskusija, masterclass predavanja, koncerata, druženja i partyja, a tema koja se provlači kroz sve ovogodišnje festivalske sadržaje je 'Film, music & all that jazz'.

Tek neki od gostiju i predavača bit će majstor zvuka Michael Minkler (dobitnik tri Oscara i 11 nominacija) koji je radio na preko 200 filmova (Ratovi zvijezda, JFK, Pad Crnog jastreba, Chicago, Nemilosrdni gadovi, Mrska osmorka…), zatim skladatelj i glazbenik Kyle Eastwood koji će osim predavanja održati i koncert s glazbom koju je skladao za filmove svog legendarnog oca Clinta Eastwooda (Mistična rijeka, Djevojka od milijun dolara, Pisma s Iwo Jime, Gran Torino…), zatim producent Robert Townson, predsjednik Varèse Sarabande (Universal Music Group), najveće izdavačke kuće za filmsku glazbu na svijetu, pa glazbenica Aleksandra Kovač, dobitnica MTV-jeve nagrade, glazbenik Zoran Predin i brojni drugi.

Akreditacije, karte i sve druge informacije mogu se provjeriti na www.isfmf.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju