Ljubitelji romantičnih komedija ove godine slave 25-godišnjicu od izlaska kultnog filma Kad je Harry sreo Sally koja je proslavila Meg Ryan. Iako je kraljica romantičnih komedija uvijek spadala među holiuvdske mršavice u posljednje vrijeme zabrinula je mnoge fanove s ispijenim licem i tijelom


Obožavatelji i filmska javnost već nekoliko mjeseci nagađaju što je pravi razlog iznimne mršavosti kod Meg Ryan. Američka je glumica, naime, početkom srpnja zaprepastila slučajne prolaznike kod jednog njujorškog restorana.

Čak ni preširoke hlače i majica nisu mogli sakriti koščato tijelo 52 godine stare glumice, njene tanašne udove, kao ni ispijeno lice te vrat prošaran istaknutim žilama. Mediji su nagađali o mogućoj bolesti, ili depresiji izazvanoj zbog prekida trogodišnje veze s Johnom Mellencampom.

Glumica je poznata po dječačkoj mršavosti, no ovoga ljeta preplašila je fanove svojim koščatim izgledom.

Što god mučilo Meg Ryan na početku ljeta, problemi su očigledno iza nje. Ovih dana Meg Ryan pokazuje da je nabacila koji 'kilogram', što je najbolje vidljivo na predjelu lica, jer glumica i dalje preferira udobnu odjeću koja je nekoliko brojeva već u licu

U bež hlačama i svijetlo sivoj majici Meg je barem vizualno stvorila iluziju oblijeg tijela od onog pokazanog početkom ljeta.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako glumica izgleda kad pazi na svoje obroke i redovito jede.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju