Glumica Megan Fox i njezin partner vole biti usklađeni na crvenom tepihu, što su potvrdili i na premijeri novog dokumentarca pod nazivom "Machine Gun Kelly's Life in Pink" u New Yorku.

Dvojac je za ovu prigodu, prikladno, odabrao ružičastu boju kao motiv za svoje odjevne kombinacije.

Megan Fox tako je premijerno pokazala ružičaste pramenove, a i ostatak kombinacije zadovoljio je ružičastu temu.

Na crveni tepih stigla je u svijetlo ružičastoj mini haljini iza koje stoji mlada dizajnerica Nensi Dojaka, a koja je istaknula njezin dekolte i noge.

Ružičasto izdanje Megan Fox - 5 Ružičasto izdanje Megan Fox (Foto: Profimedia)

Uparila ju je sa ženstvenim ružičastim sandalama brenda Femme s dva tanka remenčića na prednjem dijelu.

Ružičasto izdanje Megan Fox - 3 Glumica je nosila ženstvene sandale u ružičastoj boji (Foto: Profimedia)

Radi se o sandalama koje se rade ručno i prodaju se po cijeni od 189 dolara (1344,28 kn). Sandale krasi i tanka visoka potpetica od 11 i pol centimetara te tanki remen koji se veže oko gležnjeva.

Ružičaste haljine su među omiljenim modelima u ljetnim mjesecima Sve nijanse ružičaste: 15 haljina u omiljenoj boji već od 60 kuna

Ružičasti ruževi imaju vojsku obožavateljica Za svačiji džep: 10 ružičastih ruževa za usne kao stvorenih za ljeto već od 23 kune

U odgovarajućem tonu bile su i glumičina manikura i pedikura, a od nakita nosila je samo smaragdni zaručnički prsten. Mnogi su je usporedili s popularnom lutkom Barbie.

Ružičasto izdanje Megan Fox - 1 Par se modno uskladio za dolazak na premijeru dokumentarca "Machine Gun Kelly's Life in Pink" (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju