Već nekoliko sezona ružičasta boja u toplijem dijelu godine jedva da ima konkurenciju. U proljetnim i ljetnim mjesecima žene jednostavno obožavaju nositi ovu boju koja simbolizira mladost, zdravlje i razigranost.

Galerija Ružičaste haljine su među omiljenim modelima u ljetnim mjesecima Ponuda ružičastih haljina u trgovinama - 15 Ponuda ružičastih haljina u trgovinama - 14 +12 Massimo Dutti, 549 kn

Istovremeno ženstvena i vesela, ružičasta boja posebno je omiljena kada su u pitanju haljine. I naše čitateljice u anketama su nam dale do znanja da obožavaju nositi ružičaste haljine.

Ružičasta boja ima cijeli niz nijansi, od nježne pastelne sve do jarkoružičaste, a svaka do njih ima svoje obožavateljice i mjesto u trgovinama.

Mi smo zavirili u njihovu ponudu i u našoj galeriji izdvojili 15 ružičastih haljina raznih krojeva i dužina koje su nosive u raznim prigodama, od ležernijih do svečanijih.

Svi volimo u ormaru imati svestrane komade Već od 60 kuna: 15 tunika i košulja koje ćete nositi u svim ljetnim prigodama

Shein, 157 kn 13 sandala i natikača koje će svaku ljetnu kombinaciju učiniti još zanimljivijom

Vjerujemo da svatko može pronaći model koji mu najviše odgovara i ovo ljeto blistati u ružičastom izdanju.

Ponuda ružičastih haljina u trgovinama - 5 SheIn, 8 eura (60,16 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda ružičastih haljina u trgovinama - 1 Zara, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponuda ružičastih haljina u trgovinama - 9 Scotch&Soda (Europa92), 1499 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju