Seksepilna Megan Fox krasi naslovnicu listopadskog broja Cosmopolitana u kojem je otkrila što misli o poziranju bez odjeće, izlaženju s glumcima i zašto je sigurna da su žene uvijek glavne u vezi

Službeno najseksepilnija žena na svijetu svojim će pojavljivanjem na naslovnici ženskog magazina natjerati veliki broj muškaraca da zavire iza korica.

Sigurna u sebe i svoj izgled, 23-godišnja Megan tvrdi kako žene uvijek mogu dobiti što god požele jer imaju vaginu.

'Imamo vaginu i ukoliko smo u heteroseksualnoj vezi, uvijek pobjeđujemo.', tvrdi zvijezda Transformersa.

Megan je u sretnoj vezi s 36-godišnjim glumcem Brianom Austinom Greenom, no nema baš najbolje mišljenje o kolegama koji joj se često nabacuju.

Megan i Deep najseksi!

Megan Fox: Želim Angelinu!

'Ne volim glumce koji se razbacuju svojim zvjezdanim statusom i privatnim avionima, a mnogi su skloni baš tome. Imam posebnu taktiku za njih, igru zavođenja u kojoj ne znaju sviđaju li mi se zaista ili se samo poigravam s njima.', rekla je u intervjuu za Cosmopolitan.

'Nije mi potrebna nečija slava i moć, imam svoju.', tvrdi Megan koju ljuti što joj izgled koči dokazivanje glumačkog talenta.

Popularna glumica otkrila je i kako ne voli paparazze koje zanima svaki dio njezinog života, zbog njih bi, kaže, voljela da može biti nevidljiva!

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju