Otkako se zaručila, pa onda i udala za princa Harryja, Meghan Markle ne prestaje intrigirati svjetsku javnost. Svaka njezina modna kombinacija analizira se do posljednjeg detalja, a haljine, cipele i torbice rasprodaju se u roku od 24 sata nakon što ih ona nosi prvi put.

Galerija Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 4 +5 Primjetna je razlika u visini između princa Harryja i njegove voljene Meghan
Mnogi se pak pitaju zašto ju nikad ne vidimo u tenisicama ili nekoj drugoj obući niskih potplata?

Za razliku od njezine šogorice Catherine Middleton, koja se na javnim događanjima zna pojaviti u ležernom izdanju, vojvotkinja od Sussexa uvijek nosi štikle. Baš zato ljubitelje kraljevskih obitelji zanima koliko je Meghan Markle zapravo visoka.

Business Insider izvijestio je da je nakon svadbe para jedna od najguglanijih stvari na internetu postalo pitanje: Koliko je visoka vojvotkinja od Sussexa?

Službeni podaci govore da je Meghan Markle visoka 171 centimetar, dok princ Harry ima 186 centimetara visine. Meghan Markle i princ Harry - 1 Prema službenim podacima Meghan je 15 centimetara niža od princa Harryja (Foto: Getty Images)
Fotografije pokazuju da je stvarnost nešto drugačija.

Čak i sa štiklama s potpeticom od sedam do deset centimetara, Meghan je i dalje znatno niža od svojeg supruga. Kako na službenim fotografijama kraljevskog para ne bi bila (pre)velika razlika u visini, bivša američka glumca sa suprugom se uvijek pojavljuje u cipelama visokih potplata.

Parovi s velikom razlikom u visini izgledaju malkice neuravnoteženi na fotografijama, a manja osoba izgleda još minijaturnije pokraj svojeg većeg partnera te stalno gleda u njega, otkrio je fotograf slavnih Glenn Gratton za Glamour Magazine.

Stilisti napominju da Meghan Markle uz to bira i krojeve haljina i suknji koje je vizualno produžuju kako bi smanjila razliku u visini u odnosu na svojeg supruga.

Je li razlika u visini uistinu toliko primjetna između Meghan Markle i princa Harryja, provjerite u našoj fotogaleriji. Meghan Markle i princ Harry - 3 Primjetna je razlika u visini između princa Harryja i njegove voljene Meghan (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju