Meghan Markle uvijek privlači pažnju svojim modnim izdanjima, bez obzira nalazi li se na crvenom tepihu u glamuroznoj večernjoj haljini ili dok obavlja svakodnevne stvari u ležernoj kombinaciji.

Otkako se preselila sa suprugom Harryjem i sinčićem Archiejem u Kaliforniju, rijetko se pojavljuje u javnosti. No njezine kombinacije i dalje su rado komentiraju.

Paparazziji su „uhvatili“ slavan par kod poznatog restorana "Lucky's Steakhouse" u Montecitu gdje su večerali s prijateljima. I dok se princ Harry odlučio za jednostavno izdanje sastavljeno od plavih hlača i bijele polo majice, Meghan Markle je opravdala svoju titulu modne influenserice.

Topli pulover u boji bijele kave sparila je s tamnim kožnatim skinny hlačama, a oko ramena ogrnula se balonerom Reissue brenda Club Monaco. Iako je nosila svevremenski model u bež boji koji vole dame diljem svijeta, odabrala je onaj s kratkim rukavima koji je prihvatljivije rješenje za vječno toplu Kaliforniju u jesensko vrijeme nego za prohladne europske ulice.

Izdanje je zaokružila mini crnom torbicom s potpisom Stelle McCartney, a na nogama je nosila narančaste sandale Kasia dizajnerice Chloe Gosselin. Natikače imaju tanku potpeticu od 8 centimetara, pa u njoj samouvjereno znaju hodati samo najiskusnije dame u nošenju štikli poput Meghan Markle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju