Meghan Markle i princ Harry doputovali su u New York i sudjelovali u obilježavanju Dana Nelsona Mandele. Vojvotkinja i vojvoda posjetili su sjedište UN-a, a Harry je održao i prigodni govor ispred Opće skupštine UN-a. U njemu se prisjetio fotografije Mandele i svoje majke princeze Diane nastale 1997. godine koju mu je poklonio biskup Desmond Tutu, a posebno je istaknuo svoju ljubav prema Africi u kojoj je prvi put boravio kao 13-godišnjak.

Galerija Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u sjedištu UN-a Meghan Markle i Gloria Steinem Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nakon večere u restoranu Locanda Verde +1 Meghan Markle

Ta fotografija je na mom zidu, a u mom srcu svaki dan. Kada sam je prvi put vidio, prva stvar koju sam uočio je sreća na licu moje majke. Čisto oduševljenje zbog susreta s još jednom dušom posvećenom služenju čovječanstvu. Većinu mog života, Afrika je za mene bila pojas za spašavanje, mjesto gdje sam iznova tražio mir i iscjeljenje. Tamo sam najviše osjećao blizinu svoje majke i tamo sam shvatio da sam u svojoj supruzi pronašao srodnu dušu, kazao je Harry.

Njegova srodna duša pritom ga je ponosno promatrala i zapljeskala nakon završetka govora. U skladu s ozbiljnom prigodom, Meghan je u UN došla u vrlo elegantnoj, decentnoj i neutralnoj odjevnoj kombinaciji.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u sjedištu UN-a Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u sjedištu UN-a (Foto: Profimedia)

Odjenula je klasičnu crnu haljinu midi kroja s kratkim rukavima bez ikakvih suvišnih detalja koji bi skrenuli pozornost na njezino modno izdanje. Haljinu je kombinirala s crnim salonkama te velikom ručnom torbom u istoj boji.

Meghan Markle i Gloria Steinem Meghan Markle i Gloria Steinem (Foto: Profimedia)

Nije to jedina kombinacija u kojoj smo je jučer imali priliku vidjeti. Prije posjeta UN-u u njujorškom hotelu Crosby ručala je s Glorijom Steinem, slavnom američkom feministicom, novinarkom, spisateljicom i aktivistkinjom.

Za tu prigodu odjenula je tamnoplave bermude i bijelu košulju, a izdanje je zaokružila smeđim remenom i salonkama u gotovo identičnoj nijansi.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nakon večere u restoranu Locanda Verde Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nakon večere u restoranu Locanda Verde (Foto: Profimedia)

Na kraju dana Harry i Meghan uputili su se na večeru s prijateljima u talijanski restoran Locanda Verde, a Meghan je za večeru promijenila svoju kombinaciju. Nosila je crni kombinezon s bijelim rubom dekoltea te otvorenim ramenima i leđima.

Najviše mi se sviđa...

glasova:

Meghan Markle Meghan Markle (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju