Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa doputovali su u Maroko na svoju drugu službenu kraljevsku turneju.

Galerija Meghan Markle Meghan i Harry u Maroku Meghan i Harry stilgi su u Maroko na svoju drugu službenu turneju +2 Meghan i Harry na tradicionalnoj ceremoniji iscrtavanja henom

Za manje od dva mjeseca Meghan i Harry postat će roditelji po prvi put, a do tada ne posustaju s obavljanjem kraljevskih dužnosti. Par je prvo doputovao u glavni grad Rabat i potom se uputio u svoju rezidenciju, a jutro nakon dolaska otputovali su u grad Asni kako bi posjetili kuću organizacije “Education For All” koja osigurava srednjoškolsko obrazovanje za mlade djevojke iz ruralnih marokanskih zajednica.

Vojvotkinja je u Maroko stigla u haljini i štiklama modne kuće Valentino Vojvotkinja je u Maroko stigla u haljini i štiklama modne kuće Valentino (Foto: Getty Images)

Vojvotkinja je u Maroko stigla odjevena u crvenu haljinu modne kuće Valentino rađenu po mjeri i “nude” štikle s visokom potpeticom, ali zato je za odlazak u Asni odabrala znatno ležernije odjevne komade.

Meghan i Harry stilgi su u Maroko na svoju drugu službenu turneju Meghan i Harry stilgi su u Maroko na svoju drugu službenu turneju (Foto: Guliver/CoverImages)

Jednostavne crne hlače i crni pulover u kombinaciji s plavim sakoom nadopunila je po nekima najudobnijom ženskom obućom - mokasinama.

Volite li nositi mokasine?

glasova:

Zanimljivo je kako su mokasine ženama rijetko na popisu omiljene obuće. U većini anketa koje smo tijekom godina provodili među čitateljicama portala Zadovoljna.hr, nikada nisu dobivale velik broj afirmativnih glasova, a na našim društvenim mrežama najčešće izazovu negativne komentare uz napomenu kako su od mokasina puno bolje - balerinke.

Meghan je štikle zamijenila mokasinama Meghan je štikle zamijenila mokasinama (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju