"Major League Baseball" jučer je stigao u London, a okršaj momčadi The Boston Red Soxa i New York Yankeesa gledali su i posebni gosti.

Galerija Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uoči utakmice Meghan u haljini Stelle McCartney i balerinkama Aquazzura Meghan i Harry s momčadi New York Yankeesa +3 Bračni par na dar je dobio i dresove za malenog Archieja

S obzirom na to da je prva utakmica iz takozvane londonske serije organizirana u suradnji sa zakladom princa Harryja "Invictus Games Foundation", prinčevo pojavljivanje na ovom događanju nikoga nije iznenadilo, ali zato je nenajavljen dolazak Meghan Markle izazvao pravo oduševljenje na londonskom olimpijskom stadionu.

Meghan u haljini Stelle McCartney i balerinkama Aquazzura Meghan u haljini Stelle McCartney i balerinkama Aquazzura (Foto: Getty Images)

Uoči utakmice, novopečena mama od obje momčadi dobila je male dresove za svog sinčića Archieja. Vojvotkinja je prije udaje za Harryja nekoliko puta viđena kako nosi šiltericu s logom Yankeesa pa su već tada mnogi pretpostavili da navija za njih.

Meghan i Harry s momčadi New York Yankeesa Meghan i Harry s momčadi New York Yankeesa (Foto: Getty Images)

Meghan nije skidala osmijeh s lica i mnogi su primijetili da izgleda bolje nego ikad. Blistala je u vrlo jednostavnoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od crne haljine Stelle McCartney i balerinki brenda Aquazzura.

Ovaj put vojvotkinja se odlučila za balerinke brenda Aquazzura Ovaj put vojvotkinja se odlučila za balerinke brenda Aquazzura (Foto: Aquazzura)

Vojvotkinja obožava njihove štikle i do sada ih je nosila u raznim prigodama, a posebno joj je drag model pod nazivom "Deneuve" u crnoj boji s potpeticom od 10 centimetara. Međutim, izgleda da se zasitila visokih potpetica pa je na ovo događanje stigla u "Deneuve" modelu balerinki.

Bračni par na dar je dobio i dresove za malenog Archieja Bračni par na dar je dobio i dresove za malenog Archieja (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

Od 59 do 199 kuna: 15 modela balerinki u raznim bojama ASOS, 139 kuna Zara, 179 kuna Borovo, 149 kuna +12 Dorothy Perkins, 108 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju