Objavljene su fotografije "behind the scenes" prve epizode podcasta Meghan Markle "Archetypes" koji se prikazuje na medijskoj platformi Spotify. Meghan je u prvoj epizodi, emitiranoj krajem kolovoza, ugostila tenisačicu Serenu Williams, a za intervju je odabrala odjevnu kombinaciju u bež i smeđem tonu.

Galerija Meghan Markle na fotografijama 'behind the scenes' svog podcasta Archetypes - 4 Meghan Markle na fotografijama 'behind the scenes' svog podcasta Archetypes - 5 Meghan Markle na fotografijama 'behind the scenes' svog podcasta Archetypes - 1 +1 Meghan Markle na fotografijama 'behind the scenes' prve epizode svog podcasta 'Archetypes'

Meghan Markle krajem kolovoza javnosti se predstavila u novoj ulozi, kao voditeljica podcasta "Archetypes", a prva gošća nekadašnje vojvotkinje bila je osvajačica Grand Slama, Serena Williams. Meghan je pomno birala odjevnu kombinaciju za intervju, a kako je tom prilikom izgledala podsjetile su novoobjavljene fotografije "behind the scenes".

Meghan Markle na fotografijama 'behind the scenes' svog podcasta Archetypes - 2 Fotografije prve epizode podcasta 'Archetypes' emitirane krajem kolovoza (Foto: Profimedia)

Meghan u studiju sjedi na baršunastom kauču kaki zelene boje, a njezino modno izdanje odiše profinjenošću i elegancijom. Nosila je kombinaciju neutralnih tonova sačinjenu od laganih bež hlača na crtu i s remenom te uz nju košulju u kombinaciji bež boje i tankih smeđih pruga. Košulja ima i trake koje se mogu svezati u mašnu (tzv. pussy mašna), no Meghan ih je nosila razvezane, što outfitu daje dozu ležernosti.

Meghan Markle: Kombinacija koja bi se sigurno jako svidjela princezi Diani Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa došli su na otvaranje summita One Young World Kombinacija brenda Another Tomorrow Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa na otvaranju summita +4 Meghan Markle održala je govor na otvaranju summita

Meghan Markle Meghan Markle: Čak tri kombinacije za važan dan - koja je najbolja?

Lijepe su i štikle, klasične salonke s visokom tankom potpeticom, također u bež nijansi koja imitira boju kože. Zbog efekta imitiranja tona kože, takvi modeli nazivaju se i golima, a njihov je plus i taj što dodatno izdužuju noge i čitavu figuru. Također, salonke su pojam elegancije i ženstvenosti te nepogrešiv izbor za sve prilike kada želimo nositi visoke potpetice.

Meghan Markle na fotografijama 'behind the scenes' svog podcasta Archetypes - 1 Meghan Markle u 'golim' štiklama i bež-smeđoj odjevnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju