Meghan Markle i princa Harry objavili su dvije fotografije s krštenja svoga sina Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora koje je bilo zatvoreno na javnost.

 

Mali Archie kršten je dva mjeseca nakon rođenja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor, a krštenje je vodio arhiepiskop od Canterburyja, Justin Welby.

Meghan Markle i princa Harry objavili su dvije fotografije s krštenja svoga sina Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora koje je bilo zatvoreno na javnost

Tradicionalno, dječak je nosio ručno šivanu repliku kraljevske haljinice za krštenje u kojoj se kraljevske bebe krste posljednjih 11 godina. Originalnu haljinicu izrađenu od fine Honiton čipke i bijelog satena prva je nosila najstarija kći kraljice Vikorije 1841. godine. U toj istoj originalnoj opravici krštena je i kraljica Elizabeta II. te njezina djeca i unuci do 2004. godine kada je Elizabeta odlučila da se napravi replika kako bi se original uspio sačuvati.

Meghan Markle i pinc Harry odlučili su se za privatnu ceremoniju krštenja, a u javnost su pustili dvije fotografije, jednu na kojoj su s užom obitelji i jednu na kojoj su presretni roditelji i njihov sin. Na fotografiji s obitelji, uz Catherine Middleton, princa Williama, Meghaninu majku Doriju Ragland, princa Charlesa i Camillu nalaze se i Lady Sarah McCorquodale i Lady Jane Fellowes, sestre princeze Diane. Upravo su ove dvije posebne gošće izazvale veće zanimanje jer su javnosti manje poznate.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, sin Meghan Markle i princa Harryja kršten je u subotu 6. srpnja - 2 Na Archijevom krštenju bile su i sestre princeze Diane (lijevo od princa Williama) (Foto: CHRIS ALLERTON / SUSSEXROYAL / PROFIMEDIA)

Tko su Archijevi krsni kumovi, Meghan Markle i princ William zadržali su u tajnosti.

Meghan Markle Meghan Markle: Vesela mama u najtraženijem modelu traperica

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uoči utakmice Meghan Markle: Cipele kojima se žene vraćaju kad se zasite visokih potpetica

Za ovaj poseban dan mama Meghan Markle odjenula je elegantnu bijelu haljinu modne kuće Christian Dior koju je kombinirala uz bijeli fascinator i Cartierove naušnice. Meghanina šogorica, Catherine Middleton se pak odlučila za ružičastu haljinu Stelle McCartney.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju