Meghan Markle bila je domaćica na predstavljanju kuharice "Together: Our Community" na travnjaku Kennsingtonske palače u Londonu.

Galerija


Knjiga sadrži 50 recepta kuhinje zajednice Hubb, a sredstva od prodaje ići će obiteljima stradalih u prošlogodišnjoj velikoj tragediji uslijed zapaljenja nebodera Grenfell u zapadnom Londonu.

Vojvotkinja od Sussexa na ovom se važnom događanju pojavila u društvu majke Dorije te supruga Harryja, koji je ponosno podržao prvi samostalni humanitarni projekt svoje drage te ju s ljubavlju gledao tijekom cijelog događanja.
Meghan Markle - 1
Na društvenim mrežama hit je postala upravo ova fotografija na kojoj Harry s ljubavlju gleda svoju dragu Foto: Getty Images


Za ovu prigodu Meghan je odabrala upečatljivo izdanje sastavljeno od plisirane tamnoplave suknje dizajnerice Mishe Nonoo te bodija bez rukava brenda Tuxe, koji i inače voli nositi.

Kombinaciju je sparila s omiljenim štiklama Sarah Flint, a cijelo izdanje “podignula” vunenim kaputom u kraljevsko plavoj boji kanadskog brenda Smythe. 
Kaputa Smythe
Kaput brenda Smythe je rasprodan (Foto: internetske stranice proizvođača)


Riječ je o boji kaputa koja se često može vidjeti na kraljevskom dvoru, a koju posebno voli nositi njezina šogorica Catherine Middleton.