Meghan Markle u društvu supruga odgledala je hvaljenu broadwaysku predstavu Hamilton Manuela Lina Mirande u Londonu.

Galerija Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 3 +1 Vojvotkinja od Sussexa voli kršiti pravila i nositi zabranjene modne komade poput minice
Predstava je odigrana u sklopu dobrotvorne večere za organizaciju Sentebale koja podupire mlade ljude zaražena HIV-om u Lesotu i Bocvani.

Za ovu prigodu odabrala je crni sako-haljinu kanadskog brenda Judith and Charles koja joj je dopirala visoko iznad koljena. Meghan Markle - 3 Sako-haljina brenda Judith and Charles prodaje se po cijeni od oko 2700 kuna (Foto: Judith and Charles)

Mini haljina iznenanađujuć je prizor među damama s kraljevskog dvora. Ona se uglavnom nalazi na popisu zabranjenih odjevnih komada u Buckinhamskoj palači, a povrh svega nije draga ni kraljici Elizabeti II.

Vojvotkinja od Sussexa već je pokazala da voli kršiti modna pravila, a ne samo da je odjenula mini haljinu, već je odabrala i nesvakidašnji kroj s dubokim dekolteom.

Mini haljinu sparila je s crnim štiklama Paula Andrewa, a cijeli stajling dovršila efektnom torbicom i decentnim zlatnim naušnicama s potpisom britanskog dizajnera Shauna Leanea. Meghan Markle - 4 Vojvotkinja od Sussexa voli kršiti pravila i nositi zabranjene modne komade poput minice (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju