Vojvotkinja od Sussexa provela je svoj 37. rođendan na vjenčanju Charlieja van Straubenzeeja, bliskog prijatelja svog supruga vojvode od Sussexa.

Galerija Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle +2 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry bio je njegov kum pa je britanska javnost pretpostavljala da će se Meghan pojaviti na vjenčanju bez obzira na rođendan. Britanci su bili u pravu, a čim je lijepa vojvotkinja stigla u crkvu sv. Marije u Frenshamu, uzrokovala je pravu pomutnju među okupljenim građanima i predstavnicima medija.

Nosila je haljinu brenda Club Monaco koja se, očekivano, rasprodala za manje od 24 sata. Takozvana colorblock haljina u crnoj, bijeloj, ružičastoj i zelenoj boji izazvala je malu raspravu na društvenim mrežama.

S obzirom na to da na haljini dominira crna boja, neki su se zapitali je li to bio primjeren odabir za vjenčanje. Crna je, uz bijelu, najčešće zabranjena boja kada su u pitanju vjenčanja, osim u situacijama kada mladenci sami odrede dress code i dopuste njihovo nošenje.
Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Guliver/CoverImages)
Oni kojima nije smetala haljina vojvotkinje zaključili su da se ionako ne radi o potpuno crnom modelu pa je Meghan svojim odabirom spretno izbjegla zamku zabranjene haljine.

Previše drame zbog haljine koja na suncu ionako izgleda tamnoplavo, duhovito je komentirala jedna korisnica Twittera.

Podsjetilo nas je to na situaciju s vjenčanja Meghan i princa Harryja kada su mnogi pomislili da Catherine Middleton nosi bijelu haljinu, ali zapravo se radilo o modelu u nježnoj žutoj nijansi koji je na fotografijama i televiziji izgledao bijelo.
Haljina brenda Club Monaco, 328 dolara Haljina brenda Club Monaco, 328 dolara (Foto: Club Monaco)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju