Meghan Markle i princ Harry u svibnju će imati sigurno veličanstveno i raskošno vjenčanje, puno drugačije od prvog Meghanina vjenčanja 2011. godine za filmskog producenta Trevora Engelsona. Vjenčanje se održalo na plaži na Jamajci, a mladenka je, osim vjenčanice, nosila i bikini

Galerija Meghan Markle Fotografije s vjenčanja Meghan Markle i filmskog producenta Trevora Engelsona - 3 Fotografije s vjenčanja Meghan Markle i filmskog producenta Trevora Engelsona - 4 +6 Fotografije s vjenčanja Meghan Markle i filmskog producenta Trevora Engelsona Buduća britanska vojvotkinja Meghan Markle iza sebe ima već jedan brak. Dvije godine bila je udana za filmskog producenta Trevora Engelsona s kojim se vjenčala nakon sedam godina veze.

Meghan Markle za svoje prvo vjenčanje 2011. godine izabrala je jednostavnu bijelu vjenčanicu, a nosila je i bikini

Vjenčanje se održalo u rujnu 2011. godine na plaži Ocho Rios na Jamajci, a ceremonija je bila vrlo ležerna i vesela. Mladenci i njihovi gosti bili su dovoljno opušteni da se skinu u kupaće kostime, a Meghan je nosila žuti bikini.

Mladenka se kasnije presvukla u vjenčanicu, jednostavnu bijelu haljinu s V-izrezom u predjelu dekoltea i pojasom ukrašenim svjetlucavim kamenčićima. Izabrala je i decentni nakit te je nosila samo zlatnu narukvicu.

I dok se tek nagađa kako će izgledati vjenčanica u kojoj će se udati za princa Harryja, Meghan Markle u jednom je intervjuu otkrila koje joj se dizajnerske vjenčanice posebno sviđaju. Izdvojila je parišku dizajnericu Delphine Manivet i mladog dizajnera Christosa Costarellosa kod kojih, naglasila je, voli njihovu originalnost i ljepotu. Dodala je i da je uvijek bila obožavateljice brenda visoke mode Elie Saab, a i dizajna s potpisom J. Mendel smatra spektakularnim.
Fotografije s vjenčanja Meghan Markle i filmskog producenta Trevora Engelsona - 3 Fotografije s vjenčanja Meghan Markle i filmskog producenta Trevora Engelsona (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju