Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa doputovali su u Veliku Britaniju na otvaranje summmita „One Young World“ koji se održava u Manchesteru. Meghan Markle od 2014. godine involvirana je u rad istoimene organizacije koja osnažuje i razvija mlade lidere u njihovom radu na održivoj budućnosti.

Galerija Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa došli su na otvaranje summita One Young World Kombinacija brenda Another Tomorrow Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa na otvaranju summita +4 Meghan Markle održala je govor na otvaranju summita

Vojvotkinja od Sussexa uistinu je velik podupiratelj organizacije posljednjih osam godina. Inspirativno je promatrati kako nastavlja bodriti mlade lidere u našoj zajednici, i javno i privatno. Zahvalni smo joj na kontinuiranoj potpori i jedva čekamo da vojvodi i vojvotkinji iskažemo dobrodošlicu u Manchesteru, izjavili su uoči otvaranja osnivači Kate Robertson i David Jones.

Meghan Markle održala je govor na otvaranju summita Meghan Markle održala je govor na otvaranju summita (Foto: Profimedia)

Meghan se u svom govoru obratila mladim sudionicima summita. Mi smo budućnost, ali željela bih dodati kako ste vi također i sadašnjost. Vi ste oni koji rade na pozitivnim i nužnim promjenama koje su nam u ovom trenutku potrebne diljem svijeta. Zato sam zahvalna što danas mogu biti u vašem društvu, kazala je.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa došli su na otvaranje summita One Young World Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa došli su na otvaranje summita One Young World (Foto: Profimedia)

Vovjotkinja je na ovo događanje došla u kombinaciji brenda Another Tomorrow napravljenoj od održivih materijala. Odabrala je elegantne klasične hlače na crtu i bluzu u efektnoj crvenoj nijansi.

Kombinacija brenda Another Tomorrow Kombinacija brenda Another Tomorrow (Foto: Another Tomorrow)

Istu boju odabrala je i kada su cipele u pitanju. Nosila je štikle brenda Aquazzura pod nazivom Panthere napravljene od crvene brušene kože.

Štikle brenda Aquazzura Štikle brenda Aquazzura (Foto: Aquazzura)

Meghan je ovaj put bila prava dama u crvenom i zato je mnoge odmah podsjetila na princezu Dianu. Naime, Diana je obožavala nositi crvenu boju i The Lady in Red Chrisa de Burgha bila je njezina omiljena pjesma. Dugo je vjerovala kako ju je glazbenik napisao baš za nju.

"Neprimjerene" hlače Meghan Markle kojima nitko ne prigovara kada ih nosi šogorica Catherine Meghan Markle na polo utkamici Meghan Markle na polo utkamici Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na polo utakmici +4 Catherine Middleton u ožujku 2022. na regati

Međutim, kada mu je nakon jednog privatnog koncerta pristupila i zahvalila na pjesmi, Chris joj je objasnio kako je ona zapravo posvećena njegovoj supruzi i trenutku u kojem ju je prvi put ugledao.

Princeza Diana obožavala je nositi crvenu boju Princeza Diana obožavala je nositi crvenu boju (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju