Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa nastavili su svoj niz pojavljivanja na službenim događanjima dolaskom na koncert "100 Days Od Peace".

Galerija Meghan Markle na koncertu - 4 Meghan Markle na koncertu - 3 Meghan Markle na koncertu - 2 +1 Meghan Markle na koncertu - 5

Koncertom koji se održao u dvorani londonskoj dvorani Central Hall Westminster obilježava se 100. godišnjica završetka 1. svjetskog rata, a sav prihod od prodanih ulaznica donirat će se humanitarnim udrugama "Heroes", "Combat Stress" i "Heads Together" posvećenim mentalnom zdravlju.

Mladi bračni par opet je, očekivano, bio u centru pozornosti, ali najviše pažnje plijenila je lijepa 37-godišnja vojvotkinja.

Nakon dva hvaljena izdanja u crnim odjevnim komadima od kojih se posebno istaknulo crno odijelo brenda Altuzarra, Meghan je zablistala u kraljevski plavoj boji.

Meghan Markle na koncertu - 3 Meghan Markle na koncertu - 3 (Foto: Getty Images)

Nosila je haljinu koju je napravio tajvansko-kanadski dizajner Jason Wu, omiljen mnogim holivudskim zvijezdama. Decentna plava haljina bez rukava na sredini ima tri okomite falde koje se protežu duž cijelog modela i lelujaju prilikom kretanja.

Britanci su odmah primijetili da je ovo neobičan odabir za vojvotkinju koja je do sada nosila drugačije "čišće" krojeve i zapitali se pokušava li možda ovom haljinom sakriti trudnički trbuščić.

Plavim štiklama brenda Aquazzura i malom ručnom torbicom modne kuće Dior, Meghan je zaokružila ovo modno izdanje koje je pokrenulo nove glasine o njezinoj trudnoći, a ima li u njima istine pokazat će vrijeme.

Meghan Markle na koncertu - 5 Meghan Markle na koncertu - 5 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju