Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa prisustvovali su dodjeli nagrada WellChild održanoj u londonskom hotelu Royal Lancaster.

Galerija Meghan Markle Meghan i Harry na dodjeli nagrada WellChild Meghan i Harry na dodjeli nagrada WellChild +0 Meghan u odijelu modne kuće Altuzzara

Ova nagrada koju dodjeljuje istoimena humanitarna organizacija svake godine slavi inspirativnu djecu i mlade koji se bore s najtežim bolestima te ljude iz područja zdravstva, socijalne skrbi i obrazovanja koji im u tome pomažu.

Princ Harry pokrovitelj je humanitarne organizacije WellChild od 2007. godine, a ovaj put na dodjelu ga je dopratila supruga Meghan.

Meghan i Harry na dodjeli nagrada WellChild Meghan i Harry na dodjeli nagrada WellChild (Foto: Getty Images)

Ovaj put Britanci nisu imali prigovor na odjevnu kombinaciju lijepe vojvotkinje. Dapače, pohvalili su njezinu odluku da nosi odjevne komade kojima neće privući pažnju i tako je usmjeriti na hrabre dobitnike nagrade.

Dokazala je da se prilagodila odijevanju u skladu s prigodom dok istovremeno drži do svog osobnog stila, a današnja ceremonija nije bila iznimka. Iako bi svijetla haljina nekog novog dizajnera ukrala show, odabravši jednostavan i minimalan look Meghan se pobrinula da sva pažnja ostane na mladima, piše Telegraph.

Hlače, sako i salonke modne kuće Altuzzara, top skandinavskog brenda Deitas te torbica dizajnerice Stelle McCartney sačinjavaju ovo naoko „dosadno“ izdanje koje možda i nije uzbudljivo u modnom smislu, ali definitivno je nepobjedivo u svim prigodama u kojima želimo izgledati decentno i elegantno.

Meghan i Harry na dodjeli nagrada WellChild Meghan i Harry na dodjeli nagrada WellChild (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju