Trudna vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, u nedjelju je zablistala u raskošnoj, kaftanom inspiriranoj Diorovoj haljini u kojoj je sa suprugom, princem Harryjem, stigla na prijem u rezidenciji britanskog veleposlanika u Maroku.

Galerija Meghan Markle u Diorovoj haljini rađenoj po mjeri Meghan Markle u Maroku - 4 Meghan Markle u Maroku - 2 +5 Meghan Markle u Maroku - 1

Buduća majka izgledala je predivno u po mjeri rađenoj haljini boje šampanjca, čiji je rub ukrašen kristalićima, a koju je kombinirala s omiljenim parom dijamantnih naušnica čija je vrijednost 6950 funti (59396 kn) i satenskom clutch torbicom iza koje također stoji modna kuća Dior.

Izdanje lijepe vojvotkinje bilo je dostojno oskarovskog crvenog tepiha koji su taj isti dan preplavile holivudske zvijezde.

Kraljevski par bio je naime na trodnevnoj turneji po sjevernoafričkoj zemlji, za vrijeme koje je Meghan Markle više puta oduševila modnim izborom, a prema pisanju britanskih medija. odjeća koju je nosila ta tri dana ukupno vrijedi više od 110 tisuća funti.

Tijekom turneje vojvotkinja je kombinirala odjeću iz trgovina i dizajnerske komade, među kojima je i spomenuta Diorova haljina rađena po mjeri, a čija se vrijednost procjenjuje na čak 90 tisuća funti (769.159 kn).

U sklopu turneje vojvotkinja se pjavila i u crvenoj haljini brenda Valentino čija je cijena oko 600 funti (5127 kn). Iskombinirala ju je s Valentinovom torbom vrijednom 1360 funti (11.622 kn), salonkama Gianvito Rossi od 510 funti (4358 kn), naušnicama vrijednima 1341 funtu (11.460 kn) i rukavicama od 405 funti (3461 kn).

JEDNO OD LJEPŠIH IZDANJA ČUVALA ZA KRAJ TURNEJE

No pokazala je i neka ležernija izdanja koja su uključivala traperice.

Već prvi dan turneje pojavila se u sakou Alice + Olivia vrijednom 395 funti (3375 kn) i crnom džemperu Misha Nonoo od kašmira koji košta 170 funti (1452 kn).

Jedno od ljepših izdanja vojvotkinja je sačuvala za posljednji dan turneje i za odlazak na prijem kod marokanskog kralja Muhameda VI., na koji je stigla u po mjeri rađenoj haljini Caroline Herrere.

Cijena lepršave haljine je 3222 funti (27535 kn), a vojvotkinja ju je uparila sa salonkama Gianvita Rossija od 510 funti (4358 kn).

Dio izdanja Meghan Markle s turneje po Maroku pogledajte u našoj fotogaleriji.

Meghan Markle u Diorovoj haljini rađenoj po mjeri Meghan Markle u Diorovoj haljini rađenoj po mjeri (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju