Objavljen je prvi trailer za dokumentarni serijal "The Me You Can't See". Ko-autori i izvršni producenti su princ Harry i Oprah, a serijal se bavi gorućom temom - mentalnim zdravljem.

Mnogi se i dalje boje potražiti pomoć zbog stigme koja prati ljude s psihičkim problemima, a upravo je uklanjanje te stigme jedan od ciljeva serijala koji je napravljen u suradnji sa stručnjacima za mentalno zdravlje.

Uz princa Harryja i Opru koji su progovorili o vlastitim problemima, u serijalu se pojavljuje čitav niz poznatih osoba poput Glenn Close i Lady Gage koje će također javno iznijeti svoju priču o borbi za mentalno zdravlje.

U traileru za serijal koji će premijeru imati 21. svibnja pojavljuje se i Meghan Markle. Mnogi su primijetili majicu s važnom porukom koju je imala na sebi. Odgajam budućnost, pisalo je na bijeloj majici kratkih rukava s crnim printom.

U pitanju je model britanskog brenda Mere Soeur posvećenog majkama i djeci. Najvažniji i najteži posao koji ćete ikada imati, piše na svojoj stranici brend kojeg Meghan dugo podržava.

Tako je 2019. godine tijekom posjeta Južnoafričkoj Republici udruzi mothers2mother koja skrbi za majke i djecu zaraženu HIV-om donirala upravo njihove bodije za bebe s natpisom The Future.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju