Meghan Markle već je nekoliko puta pokazala da je spremna pomicati granice kraljevskog 'dress codea', a jedan modni "presedan" pokazala je i na panelu povodom Dana žena.

Galerija Trudna Meghan Markle u minici - 3 Trudna Meghan Markle u minici - 4 Trudna Meghan Markle u minici - 1 +5 Trudna Meghan Markle u mini haljini brenda Reiss

Osim Meghan Markle, u panel raspravi u organizaciji Queen’s Commonwealth Trusta organizirane povodom Dana žena u Londonu, sudjelovale su i Annie Lennox, Adwoa Aboah, Julia Gillard, Angeline Murimirwa i druge žene i aktivistice iz javnog života.

Catherine Middleton u ovako kratkoj haljini nismo mogli vidjeti dok je bila trudna, ali čini se da je njezina šogorica Meghan Markle po tom pitanju ipak odvažnija



Za ovu prigodu 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa, koja je u visokom stupnju trudnoće, odjenula je mini haljinu brenda Reiss, a riječ je o modelu Azzura inspiriranog modnim stilom 1960-ih. Crno-bijelu kreaciju Meghan je kombinirala uz crni blejzer Alexandera McQueena, crnu torbicu sa zlatnim detaljem Stelle McCartney i crnim štiklama Manola Blahnika.

Catherine Middleton i Meghan Markle Catherine vs. Meghan: Koja se snaha bolje odjenula za primanje u čast svekra?
Meghan Markle - 1 Meghan Markle: Čizme s potpeticom od 10 centimetara za tajni put trudne vojvotkinje

Ovo je prvi put da Meghan Markle nosi Reiss, britanski brend u kojem smo njenu šogoricu Catherine Middleton već viđali. No, Catherine u ovako kratkoj haljini nismo mogli vidjeti dok je bila trudna, ali čini se da je Meghan po tom pitanju ipak odvažnija.

Trudna Meghan Markle u minici - 5 Meghan Markle mini haljinu brenda Reiss kombinirala je uz blejzer Alexandera McQueena (Foto: Guliver/Cover Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju