Meghan Markle već je nekoliko puta pokazala da je spremna pomicati granice kraljevskog 'dress codea', a jedan modni "presedan" pokazala je i na panelu povodom Dana žena.

GalerijaOsim Meghan Markle, u panel raspravi u organizaciji Queen’s Commonwealth Trusta organizirane povodom Dana žena u Londonu, sudjelovale su i Annie Lennox, Adwoa Aboah, Julia Gillard, Angeline Murimirwa i druge žene i aktivistice iz javnog života.

Catherine Middleton u ovako kratkoj haljini nismo mogli vidjeti dok je bila trudna, ali čini se da je njezina šogorica Meghan Markle po tom pitanju ipak odvažnijaZa ovu prigodu 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa, koja je u visokom stupnju trudnoće, odjenula je mini haljinu brenda Reiss, a riječ je o modelu Azzura inspiriranog modnim stilom 1960-ih. Crno-bijelu kreaciju Meghan je kombinirala uz crni blejzer Alexandera McQueena, crnu torbicu sa zlatnim detaljem Stelle McCartney i crnim štiklama Manola Blahnika.
Ovo je prvi put da Meghan Markle nosi Reiss, britanski brend u kojem smo njenu šogoricu Catherine Middleton već viđali. No, Catherine u ovako kratkoj haljini nismo mogli vidjeti dok je bila trudna, ali čini se da je Meghan po tom pitanju ipak odvažnija.

Meghan Markle mini haljinu brenda Reiss kombinirala je uz blejzer Alexandera McQueena
Meghan Markle mini haljinu brenda Reiss kombinirala je uz blejzer Alexandera McQueena (Foto: Guliver/Cover Images)