Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa pridružili su se britanskoj kraljici Elizabeti II. na tradicionalnoj ceremoniji dodjele nagrada "Queen's Young Leaders" održanoj u Buckinghamskoj palači.

Galerija Meghan Markle Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u društvu kraljice Vojvotkinjina suknja zgužvala se nakon sjedenja +0 Meghan Markle na primanju nakon dodjele Nagrada se tradicionalno dodjeljuje mladima iz zemalja Commonwealtha koji rade na poboljšanju životnih uvjeta drugih ljudi i aktivni su u svojoj zajednici.

Od sljedeće godine pokroviteljstvo programa u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada preuzimaju Meghan i Harry jer se kraljica zbog starosti povlači s mnogih javnih dužnosti.

Lijepa 36-godišnja vojvotkinja na dodjelu je stigla u kostimu modne kuće Prada, vizualno vrlo sličnom izdanju koje je nedavno nosila na paradi povodom Kraljičina rođendana. Tu je bila i mala ručna torbica, također s Pradinim potpisom, te crne štikle brenda Aquazzura.
Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u društvu kraljice Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u društvu kraljice (Foto: Getty Images)
Meghan se dogodio malen i mnogima neprimjetan modni gaf, koji ni jedna žena ne može izbjeći. Njezina asimetrična suknja zgužvala se u gornjem dijelu, što ukazuje na to da je Pradin kostim očito izrađen od vrlo osjetljivog materijala. S obzirom na dugotrajno sjedenje na dodjeli, uopće ne čudi da su se na suknji pojavili nabori, a Meghan je ovom prilikom pokazala da i članice kraljevskih obitelji ipak ne moraju biti savršeno "ispeglane" u svakom trenutku.

Smeta li vam zgužvana odjeća?

glasova:

Vojvotkinjina suknja zgužvala se nakon sjedenja Vojvotkinjina suknja zgužvala se nakon sjedenja (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju