Meghan Markle i princ Harry u sklopu turneje uoči vjenčanja posjetili su Sjevernu Irsku gdje su boravili u gradovima Belfastu i Lisburnu. Za tu prigodu Meghan je izabrala vrlo elegantnu i ženstvenu kombinaciju kojom dominiraju mnogim ženama omiljeni model štikli te uska suknja

Galerija Meghan Markle u ženstvenim štiklama i uskoj suknji - 1 Meghan Markle u ženstvenim štiklama i uskoj suknji - 7 Meghan Markle u ženstvenim štiklama i uskoj suknji - 5 +4 Meghan Markle u ženstvenim štiklama i uskoj suknji Za posjeta Sjevernoj Irskoj sa zaručnikom princem Harryjem, Meghan Markle izgledala je vrlo elegantno i profinjeno. Buduća članica britanske kraljevske obitelji izabrala je zelenu suknju midi dužine i pencil kroja koja se u donjem dijelu širi u volan kanadskog brenda Greta Constantine.

Za posjet Sjevernoj Irskoj Meghan Markle izabrala je vrlo elegantnu kombinaciju kojom dominiraju mnogim ženama omiljeni model štikli te uska suknja

Modno ime iz Kanade Mackage potpisuje i kaput boje pijeska, dok je bijeli pulover s potpisom Victorije Beckham isti onaj koji je 36-godišnja Meghan nosila na prvim zaručničkim fotografijama.

Stajling je nepogrešivo upotpunila salonkama od smeđe brušene kože Jimmy Choo. Upravo su salonke mnogim ženama najdraži model cipela s visokom potpeticom u kojima noge izgledaju maksimalno ženstveno.

Od modnih dodataka nosila je smeđu kožnatu torbu dizajnerice Charlotte Elizabeth. Pogledajte i Meghan Markle u hlačama koje dokazuju da buduća vojvotkinja brzo uči na greškama.
 

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju