Istaknuti članovi britanske kraljevske obitelji na popisu svojih dužnosti imaju i redovit obilazak organizacija koje su pod njihovim pokroviteljstvom.

Galerija Meghan Markle Megan prilikom posjeta domu za starije udruge Royal Variety Meghan u haljini brenda Brock Collection +0 Meghan Markle

Britanska kraljica Elizabeta II. odlučuje koje će organizacije pripasti kojem članu pa će tako i Meghan Markle uskoro službeno dobiti svoju prvu titulu kraljevske pokroviteljice.

U međuvremenu vojvotkinja vrijedno obilazi razne humanitarne udruge, a posjetila je i dom za starije u engleskom gradu Twickenhamu koji vodi udruga Royal Variety.

Meghan u haljini brenda Brock Collection Meghan u haljini brenda Brock Collection (Foto: Getty Images)

Lijepa 37-godišnjakinja nije s lica skidala osmijeh, a dodatno bi zablistala svaki put kada bi rukom dotaknula svoj trbuščić. Vojvotkinja bi trebala roditi na proljeće, ali Kensigtonska palača još uvijek nije službeno objavila termin poroda.

U Twickenham je stigla odjevena u sivu midi haljinu brenda Brock Collection koja je možda bila za broj premala. Haljina se poprilično nabirala na području bedara i grudi što se obično događa kada je u pitanju preuski model. Vojvotkinja je odjenula i elegantan sivi kaput s remenom te štikle brenda Aquazzura.

Megan prilikom posjeta domu za starije udruge Royal Variety Megan prilikom posjeta domu za starije udruge Royal Variety (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju