Meghan Markle i prince Harry bili su dio virtualnog događanja streaming platforme Spotify, na kojoj će se uskoro ekskluzivno emitirati njihov podcast "Archewell Audio".

Galerija

Iskoristit ćemo podcast kako bismo pokrenuli moćne razgovore koji će inspirirati, izazivati i educirati. Stvorili smo 'Archewell Audio' kako bismo dali mjesta pričama ljudi čiji se glasovi možda ne čuju. Želimo stvoriti zajednicu koja će potaknuti druge da dijele svoju ranjivost u jednom sigurnom prostoru, rekli su Meghan i Harry u najavi za podcast.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa
Meghan i Harry najavili su svoj novi podcast (Foto: Profimedia)

Najava je snimljena u njihovu novom domu u Montecitu. I dok je princ Harry stilski bio poslovno ležeran u klasičnim tamnoplavim hlačama i bijeloj košulji, Meghan je za ovu prigodu odjenula predivnu haljinu modne kuće Oscar de la Renta.

U pitanju je model iz kolekcije za proljeće 2021. godine s uzorkom koji modna kuća naziva citrus primavera (u slobodnom prijevodu citrusno proljeće).

Svjetloplava haljina ukrašena je motivima limuna i inspirirana modom 60-ih godina, što se najviše primijeti u kroju.

Haljina modne kuće Oscar de la Renta
Haljina modne kuće Oscar de la Renta (Foto: Saks Fitfth Avenue)

Ovakav tip haljine šireg i ležernijeg kroja savršen je za sve žene kojima je udobnost prioritet, a s obzirom na to da je Meghan trudna, udobni odjevni komadi sigurno su visoko na listi njezinih prioriteta.