Ljubavna priča Meghan Markle i princa Harryja ne prestaje zanimati javnost, a interes će postati još veći 11. kolovoza.

Tada u prodaju stiže knjiga "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family".

Autori knjige o vezi najpopularnijeg para na svijetu su američka novinarka Carolyn Durand i Omid Scobie, urednik rubrike o kraljevskim obiteljima u magazinu Harper’s Bazaar.

Knjiga je rađena uz blagoslov Harryja i Meghan, a Durand i Scobie su prilikom pisanja intervjuirali i njihove bliske prijatelje. Mnogi smatraju kako bi mogla nadmašiti i legendarnu biografiju "Diana: Her True Story” koju je 1992. godine napisao Andrew Morton Neprežaljena princeza također je Mortonu dala zeleno svjetlo za knjigu u kojoj se, između ostalog, otkrilo da je princ Charles preljubnik.

Slika nije dostupna Letizia vs. Meghan: Koja je dama odabrala bolju varijantu omiljene ljetne kombinacije?

Slika nije dostupna Meghan Markle: Haljina od 500 kuna koju mnoge žene imaju u svojem ormaru

Objavljeni su prvi detalji iz knjige o Harryju i Meghan, a ljubitelji priča s kraljevskih dvora sada su se bacili na analiziranje.

Tako smo saznali i da se par zaručio puno prije nego što smo mislili. Njihove zaruke službeno su objavljene 27. studenog 2017. godine, ali već su bili zaručeni i prilikom svog prvog zajedničkog službenog pojavljivanja u javnosti.

Nakon nešto više od godinu dana veze, Harry i Meghan zajedno su došli na igre Invictus 25. rujna 2017. u Torontu. Nasmijani od uha do uha, držali su se za ruke i jednostavno nisu mogli sakriti sreću na svom licu.

Njihove prve fotografije obišle su svijet, a mnogi su tada komentirali i njezinu jednostavnu odjevnu kombinaciju koja se sastojala od traperice, bijele košulje i balerinki.

Autori knjige kažu da je Meghan odabirom košulje suptilno svima dala do znanja da je zaručena. Naime, nosila je košulju svoje prijateljice Mishe Nonoo pod nazivom "Suprugova košulja" koja je već tada razotkrivala pravo stanje njezine veze s Harryjem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju