Vojvotkinja od Sussexa posjetila je udrugu Smart Works pri bolnici St. Charles u North Keninstonu u Londonu. Riječ je o humanitarnoj udruzi koja pruža kvalitetnu odjeću nezaposlenim ženama kada odlaze na razgovor za posao te na probni rad.

Galerija Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 4 +1 Meghan Markle - 5

Ljubiteljica visoke mode za ovu je priliku odabrala jednostavnu, ali efektnu modnu kombinaciju. Blistala je u crnoj trudničkoj haljini brenda Hatch koja se prodaje po cijeni od 179 britanskih funti, odnosno oko 1470 kuna.

Megan Markle sparila ju je s elegantnim kaputom Oscara de la Rente, crnom torbicom Vanity Box Victorije Beckham te naušnicama brenda Kimai. Najviše pozornosti privlačile su pak prozirne štikle Gianvita Rossija s kravljim uzorkom.

Meghan Markle - 4 Prozirne štikle Gianvita Rossija s kravljim uzorkom (Foto: Getty Images)

Upečatljive štikle dio su impresivne kolekcije koje je Amerikanka pokazala na vlastitom lifestyle portalu The Tig još u lipnju 2016. godine, a koji je ugašen nakon zaruka i udaje za princa Harryja.

Tada se pričalo da je glumica serije "Suits" velika ljubiteljica cipela s visokom potpeticom te da ima kolekciju vrijednu oko 165.000 kuna.

Meghan Markle - 3 Meghan Markle u elegantnoj trudničkoj kombinaciji (Foto: Getty Images)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju