Meghan Markle bila je gošća na humanitarnom događanju "Moć žena" održanom u Indianapolisu, a Meghan je bila govornica na večeri pod nazivom "The Power of Women: An Evening with Meghan". Medijima nije bio dozvoljen ulazak na događanje, no Meghan je fotografirana po dolasku u Indianapolis, u koji je stigla privatnim avionom.

Galerija Meghan Markle u ljubičastim štiklama i zelenoj haljini - 4 Meghan Markle u ljubičastim štiklama i zelenoj haljini - 3 Meghan Markle u ljubičastim štiklama i zelenoj haljini - 2 +1 Meghna Markle po odlasku iz Kalifornije u Indianapolis

Dobro raspoložena Meghan Markle po dolasku se srdačno pozdravila s ljudima koji su je dočekali, a nije imala puno slobodnog vremena jer je sletjela pola sata prije početka događanja na kojem je bila glavna gošća. Fotografiranje na samom događanju bilo je zabranjeno, no Meghanin prijatelj, britanski novinar i pisac Omid Scobie objavio je nekoliko fotografija na Twitteru.

Paparazzi su pak iz daljine uhvatili Meghan po odlasku iz Kalifornije i dolasku u Indianapolis, a na fotografijama se mogla zamijetiti i njezina odjevna kombinacija. Ispod crnog kaputa klasičnog kroja Meghan je nosila midi haljinu tirkizne boje, a uz nju salonke s tankom potpeticom u predivnoj nijansi ljubičaste boje.

Meghan Markle: Kombinacija koja se nosi kada nam ništa nije važnije od udobnosti Ležerno izdanje Meghan Markle - 4 Ležerno izdanje Meghan Markle - 5 Ležerno izdanje Meghan Markle - 3 +1 Ležerno izdanje Meghan Markle - 2

Ljubičasta i zelena boja sjajno si komplimentiraju, a tirkizna boja kakvu nosi Meghan dobrodošlo je osvježenje u hladnim danima. Ljubičasta je pak sinonim za ženstvenost te je nepogrešiv odabir bez obzira na godišnje doba, a nijansa cipela kakve nosi Meghan Markle baš je prelijepa i tako dobro prkosi jesenskom sivilu.

Meghan Markle u ljubičastim štiklama i zelenoj haljini - 5 Meghan Markle u ljubičastim štiklama i tirkiznoj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju