Princ Harry i njegova zaručnica, 36-godišnja američka glumica Meghan Markle, otputovali su u Wales po službenoj dužnosti

Galerija Meghan Markle i princ Harry u Walesu Meghan i Harry u Walesu - 5 Meghan i Harry u Walesu - 4 +2 Torba brenda Demellier S obzirom na interes koji izazivaju njezine odjevne kombinacije, nema sumnje da je Meghan Markle nova modna zvijezda.

Britanci jednostavno ne mogu dočekati pojavljivanje buduće vojvotkinje, pa ih je razveselilo novo službeno putovanje Meghan i princa Harryja.
Meghan i Harry u Walesu - 5 Meghan u kaputu Stelle McCartney (Foto: Getty Images)
Zaručnici su otputovali u Wales i tamo se družili s okupljenim građanina. Nakon toga sudjelovali su na dječjem satu plesa u jednom lokalnom centru, a zatim su posjetili dvorac Cardiff.

Lijepa Meghan plijenila je pažnju u vrlo jednostavnoj, ozbiljnoj i pomalo strogoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od klasičnih crnih hlača, topa od tvida i crnih gležnjača. Crni kaput Stelle McCartney i zelena torba brenda Demellier sjajno su se uklopile u ovo pomalo strogo izdanje za koje kraljica Elizabeta II. sigurno neće imati nikakav prigovor.
Meghan i Harry u Walesu - 2 Meghan i Harry na satu plesa Foto: Getty Images
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju