Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa doputovali su u New York povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja, koji se obilježava 10. listopada. Njihova zaklada Archewell dio je 2. izdanja Festivala podizanja svijesti o mentalnom zdravlju, koji organizira neprofitna organizacija Project Healthy Minds.

Galerija Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa na panelu povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja Meghan Markle u kompletu modnog brenda Altuzarra Meghan Markle na panelu +5 Meghan Markle na panelu

Meghan i Harry bili su sudionici panela na kojem se raspravljalo o utjecaju društvenih mreža na mentalno zdravlje, a vojvotkinja i vojvoda posebno su se dotaknuli te teme iz perspektive roditelja.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa na panelu povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa na panelu povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja (Foto: Afp)

U jednom trenutku društvene te mreže povuku i moramo se fokusirati na trenutak kada uđu u taj svijet. Moramo biti jako svjesni toga što se može dogoditi kada toliko vremena provodiš na društvenim mrežama. Sretno, samopouzdano i uspješno dijete s kojim je sve u redu u jednom trenutku oduzme si život. Moramo napraviti više kako bismo zaštitili djecu jer ona ne znaju bolje, kazao je Harry.

Princ Harry na panelu Princ Harry na panelu (Foto: Afp)

Majčinstvo je najvažnija stvar u mom životu i moram reći kako sam sretna što su naša djeca još uvijek tako mala i društvene mreže još nisu dio njihove bliske budućnosti. Ali također me strah kada vidim kako se stvari mijenjaju i što nas sve čeka, dodala je Meghan.

Meghan Markle u kompletu modnog brenda Altuzarra Meghan Markle u kompletu modnog brenda Altuzarra (Foto: Afp)

Vojvotkinja je blistala na panelu u vrlo jednostavnoj, ali uistinu efektnoj odjevnoj kombinaciji s potpisom brenda Altuzarra. Nosila je njihovo odijelo koje se sastoji od hlača i vrlo upečatljivog sakoa otvorenih ramena. Sako je standardno dio svakodnevne garderobe pa u njemu, primjerice, odlazimo na posao, ali ovaj model zasigurno nije prikladan za to.

Sako brenda Altuzarra s otvorenim ramenima Sako brenda Altuzarra s otvorenim ramenima (Foto: Neiman Marcus)

Komentatori na društvenim mrežama prozvali su ga i golim sakoom zbog efektnih otvorenih ramena, a bilo je i onih koji su vojvotkinji zamjerili odabir. Izgleda sjajno, ali to nije kombinacija za podizanje svijesti o mentalnom zdravlju, jedan je od komentara na stranicama posvećenima kraljevskoj modi.

S druge strane, Meghan je dobila i mnogo komplimenata na račun svoga izdanja: Moderna vojvotkinja koja se ne boji modnog rizika. Volim samopouzdane žene.

Meghan Markle na panelu Meghan Markle na panelu (Foto: Afp)

Kombinaciju u boji slonovače nadopunila je starim salonkama brenda Aquazzura, modelom Purist u bež boji koji ima potpeticu od 10,5 centimetara. Izdanje je zaokružila decentnim nakitom u kojem su se najviše istaknule naušnice Sare Handler izrađene posebno za nju.

Komplet brenda Altuzarra Komplet brenda Altuzarra (Foto: Neiman Marcus)

Meghan Markle: Tako lijep i lagan kaput kao stvoren za prve jesenske dane Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju Meghan Markle u kaputu Caroline Herrere Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju +3 Meghan Markle

Meghan Markle: "Zaključane" štikle i prepravljena haljina za fantastično izdanje Meghan Markle u zlatnoj haljini Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz +4 Štikle Toma Forda

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju