Otkako su se povukli s pozicije aktivnih članova britanske kraljevske obitelji, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa ne pojavljuju se često u javnosti, pa ne čudi što izazivaju velik interes paparazza. Ovaj put ulovili su ih na izlasku iz jedne poslovne zgrade u Santa Barbari.

Galerija Princ Harry i Meghan Markle u Santa Barbari Ljetna kombinacija Meghan Markle Ljetna kombinacija Meghan Markle +6 Lanene hlače brenda Reformation

Za lijep i topao dan okupan kalifornijskim suncem Meghan je odabrala savršenu ljetnu kombinaciju, koja bi se posebno mogla svidjeti onim damama koje ne vole haljine i suknje.

Princ Harry i Meghan Markle u Santa Barbari Princ Harry i Meghan Markle u Santa Barbari (Foto: Profimedia)

Vojvotkinja je za izlazak sa suprugom odjenula klasičnu bijelu košulju brenda Anine Bing, koju je već nosila u nekoliko prigoda. U pitanju je model u potpunosti napravljen od pamuka, koji garantira udobnost i na najvećim vrućinama.

Ljetna kombinacija Meghan Markle Ljetna kombinacija Meghan Markle (Foto: Profimedia)

Klasična pamučna bijela košulja jedan je od svevremenskih odjevnih komada koje se uvijek isplati imati u svom ormaru, a Meghan ih voli nositi u raznim prigodama, od privatnih do poslovnih.

Lanene hlače brenda Reformation Lanene hlače brenda Reformation (Foto: Reformation)

Ovaj put nadogradila ju je kratkim hlačama brenda Reformation, a odabrala je model u tamnoj nijansi smeđe boje. Baš kao i košulja, hlače su također u potpunosti napravljene od vrlo udobnog materijala - lana.

Sandale Oran modne kuće Hermes Natikače Oran modne kuće Hermes (Foto: Hermes)

Iz ormara je izvukla i natikače modne kuće Hermes, model Oran, koji je već godinama jedan od najpoželjnijih modela ljetne obuće među trendsetericama.

Svoju kombinaciju zaokružila je šeširom brenda Janessa Leone, koji se savršeno uklopio u odlično ljetno izdanje.

Ljetna kombinacija Meghan Markle Ljetna kombinacija Meghan Markle (Foto: Profimedia)

Meghan Markle: "Zaključane" štikle i prepravljena haljina za fantastično izdanje Meghan Markle u zlatnoj haljini Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz +4 Štikle Toma Forda

Balerinke Meghan Markle koje bi mogle proći i kod najvećih ljubiteljica visokih potpetica Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 5 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 2 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 3 +5 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju