U njujorškoj dvorani Ziegfeld Ballroom jučer je održana dodjela nagrada "Women of Vision" u organizaciji zaklade Ms. Foundation.

Galerija Meghan Markle u zlatnoj haljini Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz +4 Štikle Toma Forda

Među ženama koje su ove godine dobile priznanje za svoj aktivistički angažman na području feminizma i borbe za jednakost bila je i Meghan Markle.

Meghan Markle na dodjeli nagrada Meghan Markle na dodjeli nagrada (Foto: Afp)

Vojvotkinja od Sussexa na dodjelu je došla u pratnji mame Dorije i supruga Harryja. Lijepa 38-godišnjakinja blistala je u fantastičnoj haljini popularne kolumbijsko-američke dizajnerice Johanne Ortiz.

Meghan Markle u zlatnoj haljini Johanne Ortiz Meghan Markle u zlatnoj haljini Johanne Ortiz (Foto: Profimedia)

Model haljine pod nazivom Ideal Universe (idealni svemir) napravljen je od žakarda s metalik odsjajem. U originalu ima i podesive naramenice koje su za ovu prigodu uklonjene s haljine.

Haljina Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz (Foto: Saks Fifth Avenue)

Zlatnu midi haljinu s prednjim prorezom Meghan je kombinirala uz odlične štikle s potpisom Toma Forda. Odabrala je brončani model s lokotom i ključem i potpeticom visine 10,5 centimetara.

Štikle Toma Forda Štikle Toma Forda (Foto: Neiman Marcus)

Od dodataka se odlučila za efektnu malu ručnu torbicu Caroline Herrere u žutoj boji, a kombinaciju je zaokružila s nakitom - naušnicama brenda J.Crew i narukvicama draguljarske kuće Cartier, koje je već nosila u brojnim prigodama.

Meghan Markle u pratnji mame Dorije i supruga Harryja Meghan Markle u pratnji mame Dorije i supruga Harryja (Foto: Profimedia)

Meghan Markle: Cipele ravnog đona koje vizualno produžuju noge Meghan Markle Meghan voli nositi natikače modne kuće Valentino Meghan Markle u elegantnoj crnoj kombinaciji s Valentinovim natikačama +2 Valentino Garavani Roman Stud Flat natikače

Meghan Markle: Bijela haljina i crne štikle za minimalističko izdanje s posvetom svekrvi Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa +4 Meghan Markle

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju