Članovi britanske kraljevske obitelji okupili su se na tradicionalnoj božićnoj misi, a sve oči bile su uprte u Meghan Markle

Galerija Meghan Markle i Catherine Middleton Meghan Markle i Catherine Middleton na božićnoj misi - 4 Meghan Markle i Catherine Middleton na božićnoj misi - 3 +3 Meghan Markle i Catherine Middleton na božićnoj misi - 2 Britanska kraljevska obitelj tradicionalno svaki Božić zajedno odlazi na misu, a ove godine uputili su se u crkvu u engleskom gradiću King’s Lynn.

Britanci su s nestrpljenjem iščekivali današnji dan jer su znali da će se na misi pojaviti i nova zvijezda kraljevske obitelji, Meghan Markle.

Zaručnica princa Harryja očekivano je ukrala svu pažnju prisutnih građana koji su je pozdravljali s oduševljenjem. Iako britanski mediji stalno pokušavaju Meghan i njezinu buduću šogoricu Catherine Middleton kao suparnice, sudeći prema opuštenim osmjesima dviju dama – suparništva među njima nema, osim u modnom smislu.
Meghan Markle i Catherine Middleton na božićnoj misi - 4 Meghan Markle i Catherine Middleton na božićnoj misi - 4 Foto: GETTY IMAGES

Dame su se odlučile za odjevne kombinacije u različitom stilu. Dok je Catherine "igrala" na sigurno u klasičnom kaputu s kariranim uzorkom s dodatkom božićnih boja poput zelene i crvene, Meghan je za sebe odabrala bež kaput na vezanje s asimetričnim ovratnikom. Vojvotkinja je svoj kaput upotpunila običnim salonkama, a Meghan visokim smeđim čizmama od brušene kože usklađenim s bojom šešira.

U njezinom slučaju, ovaj nezaobilazni modni dodatak članica britanskog visokog društva bio je svojevrsni homage kraljevskoj modi. S druge strane, Catherine je neočekivano posegnula za šubarom te je tako malo razigrala svoj stajling.

Čija blagdanska kombinacija vam se više sviđa?

glasova:

Catherine i Meghan na božićnoj misi Catherine i Meghan na božićnoj misi Foto: Getty Images

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju