Istaknuti članovi britanske kraljevske obitelji i ove godine Božić provode u društvu kraljice Elizabete II. na imanju Sandringham.

Galerija Kraljevska obitelj na božićnoj misi Catherine i Meghan Kraljevska obitelj na božićnoj misi +0 Meghan Markle

Vojvotkinji i vojvodi od Cambridgea
drugu godinu zaredom pridružuju se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa. Prošle godine sve su oči bile uprte u crkvu sv. Marije Magdalene u iščekivanju prvog zajedničkog službenog pojavljivanja "famozne četvorke", kako britanski mediji tepaju Catherine Middleton, Meghan Markle, princu Williamu i princu Harryju. Bio je to i prvi zajednički izlazak budućih šogorica pa su dvije dame, sasvim očekivano, bile centar pažnje.

Isto se dogodilo i ove godine. Nakon tradicionalnog doručka, vojvotkinje su stigle na božićnu misu u pratnji svojih supruga.

Kraljevska obitelj na božićnoj misi Kraljevska obitelj na božićnoj misi (Foto: AFP)

Ovaj put Meghan je bila ta koja je igrala na sigurno i pojavila se u tamnoj kombinaciji kojoj njezini kritičari neće moći pronaći manu. Od glave do pete bila je odjevena u tamne komade, a odlučila se i za crne modne dodatke.

S druge strane, Catherine je odabrala prekrasan i upečatljiv crveni kaput te ostatak kombinacije uskladila s njim. Vojvotkinja od Cambridgea kao da je željela pokazati da i ona može iznenaditi svojim odabirom i posegnuti za efektnijim komadima.

Nova modna taktika vojvotkinja urodila je kombinacijama o kojima će se danas sigurno puno pričati. Pogledajte i  što su vojvotkinje prošle godine nosile na božićnoj misi.

Kraljevska obitelj na božićnoj misi Kraljevska obitelj na božićnoj misi (Foto: AFP)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju