Danska princeza Mary prisustvovala je Festivalu znanosti koji se održava u Kopenhagenu, glavnom gradu Danske.

Galerija Meghan Markle Princeza Mary i vojvotkinja od Sussexa u blejzeru brenda Scanlan Theodore Mary u sakou brenda Scanlan Theodore koji je nosila i Meghan Markle +2 Mary i Meghan u crvenoj haljini

Uvijek decentna i elegantna, princeza Mary svojedobno je bila proglašena najbolje odjevenom članicom kraljevskih obitelji, a tu je titulu "ukrala" Catherine Middleton.

Na sajam je stigla u vrlo jednostavnoj kombinaciji sastavljenoj od tamnoplavih hlača, blejzera modnog brenda Scanlan Theodore, topa i salonki.

Upravo je ovaj model blejzera, ali u tamnocrvenoj boji, prošle godine na igrama Invictus u Australiji nosila Meghan Markle. Vojvotkinja ga je spojila s crnim trapericama "skinny" kroja, a princeza se ipak odlučila za hlače klasičnog širokog kroja.

Nije ovo prvi put da se Meghan i Mary pojavljuju u sličnim izdanjima, a u nastavku pogledajte neka od njih i sami odlučite koja je dama imala bolji stajling.

Princeza Mary i vojvotkinja od Sussexa u blejzeru brenda Scanlan Theodore Princeza Mary i vojvotkinja od Sussexa u blejzeru brenda Scanlan Theodore (Foto: Profimedia/Getty Images)

Blejzer je bolje iskombinirala...

glasova:

Mary i Meghan u crvenoj haljini Mary i Meghan u crvenoj haljini (Foto: AFP/Getty Images)

Više mi se sviđa crvena haljina koju nosi...

glasova:

Mary i Meghan vole zeleni tartan Mary i Meghan vole zeleni tartan (Foto: AFP)

Ljepši kaput odabrala je...

glasova:

Obje dame vole i plisirane color-block plisirane odjevne komade Obje dame vole i plisirane color-block odjevne komade (Foto: Profimedia/CoverImages)

Plisirano bolje pristaje...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju