Još nas malo više od mjesec dana dijeli od Božića, najčarobnijeg i najtoplijeg doba godine. Obitelj, zajedništvo, blagdanske delicije, darivanje i jedinstvena atmosfera, glavne su značajke blagdana kojega svake godine iščekujemo s istim žarom kao da ga proživljavamo prvi put

Galerija Lutkice za božićno drvce - 2 Lutkice za božićno drvce - 3 Lutkice za božićno drvce - 1 +3 Lutkice za božićno drvce

Blagdanski ugođaj vrlo lako možemo unijeti i u naš dom. Razne dekoracije, lampice, svijeće s mirisom medenjaka te dekoriranje božićnog drvca najdraže su nam blagdanske aktivnosti.

Trendovi u uređenju blagdanskog doma stalno se mijenjaju, ali neki motivi nikada neće izaći iz mode. Jedan od njih je anđeo, simbol Božića kojega jednako volimo danas, kao što smo ga voljeli stoljećima kroz povijest.

U poznatoj internetskoj trgovini Esty, naišli smo na baš posebne anđele koji bi ovog Božića mogli ukrasiti vaš dom. Izrađeni su od paperja i pamuka i dolaze u tri treni boje – ružičastoj, bijeloj i kaki.

Lutkice za božićno drvce - 7 Lutkice za božićno drvce (Foto: Etsy)

Bilo da ih želite pokloniti dragoj osobi, ili njima ukrasiti svoj dom, ove slatke lutkice s kapom i rumenim obrazima, pravi su izbor, koji će se dobro uklopiti u ovogodišnje uređenje blagdanskog doma.

Trenutno su jedan od najprodavanijih božićnih artikala u ovoj internetskoj trgovini, a posebni su po tome što je svaki ručno izrađen. Dobili su odlične ocjene, a oduševljeni korisnici su podijelili svoje recenzije.

Jako sam zadovoljna. Predivni mali anđeli super su se uklopili u moju ovogodišnju božićnu ideju, napisala je jedna korisnica.

Odlična veličina i kvaliteta. Kao da pahuljicu držite u ruci. Ja sam ih objesila na prozor, ali odlično izgledaju i na božićnom drvcu, komentar je još jedne korisnice.

U paketu dolaze dvije lutkice anđela, a sami možete birati boju koja će se najbolje uklopiti u vašu viziju blagdanskog uređenja.

Ide odmah na listu želja: Šalica s poklopcem koji izgleda kao snježna kugla Šalice na Djeda Božićnjaka Šalice na Djeda Božićnjaka - 2 Šalice na Djeda Božićnjaka - 1 +1 Šalice na Djeda Božićnjaka - 3

Za dvije lutkice treba izdvojiti 13 američkih dolara, što je oko 100 kuna, a naručiti ih možete na Estyju.

  Lutkice za božićno drvce - 1 Lutkice za božićno drvce (Foto: Etsy)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju