Poznata hrvatska novinarka s madridskom i (trenutno) meksičkom adresom, Fani Stipković, na svom vjenčanju za slavnog španjolskog nogometaša i legendu Real Madrida, Fernanda Hierra, zablistala je u vjenčanici Vere Wang iz zagrebačkog butika Le Concept.

Galerija Fani Stipković Fani Stipković u vjenčanici Fani Stipković u vjenčanici +4 Fani Stipković u vjenčanici

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović dobila je još jedan razlog za slavlje, opet u svjetskim razmjerima.

Njezin butik Le Concept  vrlo je brzo postalo omiljeno mjesto brojnih budućih mladenki, pa ne čudi da je Stipković upravo tamo pronašla haljinu za svoj najsretniji dan u životu.

Fani je nosila kreaciju Vere Wang Fani je nosila kreaciju Vere Wang (Foto: Judith Castro)

Sjajna je to stvar i za Hrvatsku, budući da je ekskluzivne snimke vjenčanja održanog u meksičkoj Guadalajari, gdje Hierro radi kao direktor nogometnog kluba Club Deportivo Guadalajara, donijela ekskluzivno ovaj tjedan španjolska ¡Hola!, a prenijeli su ih gotovo svi tamošnji vodeći mediji i brojni svjetski.

Na divnoj, intimnoj ceremoniji u krugu najbližih Stipković i Hierro okrunili su svoju dugogodišnju ljubav, a pravo ih veselje očekuje uskoro kada će postati roditelji dječačića.

S Fani me veže dugogodišnja suradnja, koja je s vremenom prerasla u prijateljstvo. Jako me razveselilo kada je, u moru onoga što je mogla odabrati, ostala vjerna Hrvatskoj i svoju savršenu haljinu pronašla kod nas u Zagrebu.

Riječ je o jednostavnoj, a opet glamuroznoj kreaciji Vere Wang, koja je apsolutna vladarica scene kada su u pitanju vjenčane haljine i koje su, suprotno nekom uvriježenom mišljenju, zapravo i vrlo pristupačne, govori Dojčinović, koja je jedna od rijetkih dizajnerica s ovih prostora koja se može pohvaliti činjenicom da su njene kreacije nosile ili nose neke od najvećih svjetskih zvijezda.

Fani Stipković u vjenčanici Fani Stipković u vjenčanici (Foto: Judith Castro)

Oduvijek djelujem lokalno, ali mislim globalno i nikad ne propuštam priliku za neke lijepe priče. Iako smo malo tržište, to nam nikako ne smije biti izlika da se prestanemo truditi. Donositi svijet k nama i pritom osvajati svijet iz Ilice 15 bila je i ostala moja najdraža misija, zaključuje Dojčinović.

Fani Stipković: Trudničko izdanje u predobroj haljini koja se prilagođava svakoj figuri Fani Stipković Haljina brenda Michael Kors Natikače modne kuće Prada +0 Natikače modne kuće Prada

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju