Interes za novu prvu damu SAD-a Melaniju Trump ne jenjava. Mnogi se pitaju kako 46-ogodišnja Slovenka održava svoju liniju i kakva je njezina beauty rutina

Prije predsjedničke kampanje Donalda Trumpa njegova supruga Melania Trump rijetko se pojavljivala na javnim događanjima i nije davala intervjue medijima.

Upravo je zato njezin profil u magazinu GQ izazva veliki interes javnosti. Magazin je dobio ekskluzivni intervju s Melanijom, a za potrebe priče razgovarali su s njezinim prijateljima i poznanicima koji su dali prvi uvid u svakodnevnicu nove Prve dame SAD-a. Posebno je zanimljiv dio u kojem opisuju dio njezinog fitness i beauty režima te 3 tajne dobrog izgleda o kojima se do tada ništa nije znalo.

1. Hodanje s utezima za zglobove. Ovi utezi koji se mogu rasporediti po cijelom tijelu klasično hodanje pretvaraju u kvalitetnu tjelovježbu te omogućuje istovremeno jačanje i oblikovanje mišića.

2. Sedam voćki dnevno. Nije tajna da je voće važan dio jelovnika svake dijete i bez njega nema dobrog zdravlja, a Melania ga je konzumirala svaki dan.

3. Hidratacija kože. Ovaj neizbježan dio beauty režima većine žena bitan je i Prvoj dami SAD-a.

U ovom intervjuu Melania se osvrnula na glasine da o podvrgavanju plastičnoj kirurgiji i povećanju grudi te iskoristila priliku da ih opovrgne. "Nisam napravila nikakve promjene. Puno ljudi govori da sam imala različite zahvate na licu. Nisam radila ništa. Živim zdrav život, brinem o svojoj koži i tijelu. Protivim se botoksu, injekcijama. Mislim da to šteti vašem licu, živcima. Ovo sam ja. Starjet ću dostojanstveno, poput svoje majke", izjavila je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju