Interes za novu prvu damu SAD-a Melaniju Trump ne jenjava. Mnogi se pitaju kako 46-ogodišnja Slovenka održava svoju liniju i kakva je njezina beauty rutina

Prije predsjedničke kampanje Donalda Trumpa njegova supruga Melania Trump rijetko se pojavljivala na javnim događanjima i nije davala intervjue medijima.

Upravo je zato njezin profil u magazinu GQ izazva veliki interes javnosti. Magazin je dobio ekskluzivni intervju s Melanijom, a za potrebe priče razgovarali su s njezinim prijateljima i poznanicima koji su dali prvi uvid u svakodnevnicu nove Prve dame SAD-a. Posebno je zanimljiv dio u kojem opisuju dio njezinog fitness i beauty režima te 3 tajne dobrog izgleda o kojima se do tada ništa nije znalo.

1. Hodanje s utezima za zglobove. Ovi utezi koji se mogu rasporediti po cijelom tijelu klasično hodanje pretvaraju u kvalitetnu tjelovježbu te omogućuje istovremeno jačanje i oblikovanje mišića.

2. Sedam voćki dnevno. Nije tajna da je voće važan dio jelovnika svake dijete i bez njega nema dobrog zdravlja, a Melania ga je konzumirala svaki dan.

3. Hidratacija kože. Ovaj neizbježan dio beauty režima većine žena bitan je i Prvoj dami SAD-a.

U ovom intervjuu Melania se osvrnula na glasine da o podvrgavanju plastičnoj kirurgiji i povećanju grudi te iskoristila priliku da ih opovrgne. "Nisam napravila nikakve promjene. Puno ljudi govori da sam imala različite zahvate na licu. Nisam radila ništa. Živim zdrav život, brinem o svojoj koži i tijelu. Protivim se botoksu, injekcijama. Mislim da to šteti vašem licu, živcima. Ovo sam ja. Starjet ću dostojanstveno, poput svoje majke", izjavila je.