Melania Trump u društvu supruga nalazi se prvi put u službenom posjetu Engleskoj u ulozi Prve dame.

Galerija Melania Trump - 3 Melania Trump - 1 Melania Trump - 2 +2 Emma Watson kao Belle u filmskoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri
U sklopu posjeta prisustovala je gala večeri u palači Blenheim u blizini Oxforda, gdje se susrela s britanskom premijerkom Theresom May. Za Tu svečanu prigodu Melania je odabrala balsku haljinu francuskog ateliera J. Mendel koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru.

S obzirom na kroj haljine te na žutu boju tkanine, mnogi su izdanje prve dame usporedili s likom Belle iz slavnog Disneyjeva crtića "Ljepotica i zvijer", koji je prošle godine dobio i svoju filmsku adaptaciju s Emmom Watson u glavnoj ulozi. Ljepotica i zvijer Emma Watson kao Belle u filmskoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri Foto: Profimedia.hr

Odabir prve dame raspirio je komentatore na društvenim mrežama koji nagađaju je li odabir te haljine provokacija ili slučajnost.

I dok jedni tvrde da Melania koristi svoju odjeću za slanje tajnih poruka i otkriva probleme u braku s Donaldom, drugi tvrde da je u pitanju samo lijepa haljina u trendovskoj žutoj boji i da nema nikakve veze sa spomenutim filmom.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte ima li sličnosti između prve dame i Belle iz Ljepotice i zvijeri. Melania Trump - 2 Osebujna kreacija francuskog ateliera J. Mendel (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju