Prva dama SAD-a Melania Trump družila se s mališanima koji se liječe u Nacionalnom medicinskom centru za djecu u Washingtonu

Galerija Melania Trump Prva dama posjetila je Nacionalni medicinski centar za djecu Melania Trump u Nacionalnom medicinskom centru za djecu +3 Melania Trump Prema tradiciji dugoj nekoliko desetljeća, prva dama SAD-a svake godine uoči Božića posjećuje Nacionalni medicinski centar za djecu u Washingtonu.

Priliku da mališane koji se tamo liječe razveseli prigodnim poklonom i čitanjem božićne priče nije propustila ni Melania Trump koja je u centar došla u društvu Djeda Božićnjaka.

Na pitanje djece gdje bi najradije provela blagdane, prva dama odgovorila je kako bi se sa svojom obitelji voljela naći na nekom osamljenom tropskom otoku, po čemu se može zaključiti da nije velika ljubiteljica zimskih radosti i hladnoće.
Prva dama posjetila je Nacionalni medicinski centar za djecu Prva dama posjetila je Nacionalni medicinski centar za djecu Foto: Getty Images
Melania je za ovu prigodu odabrala odjevnu kombinaciju u prljavobijeloj boji. Pencil suknju, pulover i kaput kombinirala je sa štiklama zmijskog uzorka.

Prva dama obožava nositi odjevne komade bijele boje bez obzira na godišnje doba, ali mnoge žene izbjegavaju ovu boju tijekom zime. Bijela odjeća, pogotovo vanjski komadi poput kaputa, osjetljiva je za nošenje jer se na njoj odmah primijeti i najmanja mrlja.

Tijekom snježnog zimskog razdoblja lako se zaprljati, pa zato žene najčešće čekaju stabilnije i toplije dane za uživanciju u bijelim odjevnim komadima.

U galeriji pogledajte još bijelih izdanja Melanije Trump.

Nosite li bijelu odjeću tijekom zime?

glasova:

Melania Trump u Nacionalnom medicinskom centru za djecu Melania Trump u Nacionalnom medicinskom centru za djecu Foto: Getty Images
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju