Prva dama SAD-a Melania Trump u društvu 11-godišnjeg sina Barrona dočekala je veliko božićno drvce koje je kočijom stiglo u Bijelu kuću

Galerija Melania Trump u Bijeloj kući na primopredaji drvca - 4 Melania Trump u Bijeloj kući na primopredaji drvca - 5 Melania Trump u Bijeloj kući na primopredaji drvca - 3 +1 Melania Trump u Bijeloj kući na primopredaji drvca - 2 Bijela kuća uskoro će osvanuti u božićnom izdanju. Melania Trump dočekala je božićno drvce koje će krasiti njezin novi dom u tradicionalnoj primopredaji u kojoj je sudjelovao u njezin sin Barron.

Prva dama za ovu prigodu odjenula je naoko opušteno izdanje sastavljeno od tamnih skinny traperica, tople crvene dolčevite, kariranog kaputa i kožnatih čizama.

Iako su traperice same po sebi vrlo ležeran odjevni komad, kad se kombiniraju uz ovako elegantne čizme s visokom potpeticom naposljetku stvaraju elegantan efekt i izgledaju duplo bolje u zimskim izdanjima.

Zaokruživanje kombinacije kaputom strogog vojničkog kroja dodatno je doprinijelo dojmu elegancije, a Melania je još jednom pokazala kako i u jednostavnim izdanjima žena može izgledati kao prava dama.
Melania sa sinom Barronom na primopredaji drvca Melania sa sinom Barronom na primopredaji drvca (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju