Središnja proslava američkog Dana nezavisnosti održala se u subotu na travnjaku Bijele kuće s domaćinima Melanijom i Donaldom Trumpom. Za ovu svečanost prva dama SAD-a izabrala je vrlo decentno odjevno izdanje.

Galerija Melania Trump na proslavi Dana nezavisnosti Melania Trump u bijeloj haljini i balerinkama na proslavi Dana nezavisnosti - 7 Melania Trump u bijeloj haljini i balerinkama na proslavi Dana nezavisnosti +7 Melania Trump nosi široki remen koji je savršeno oblikovao njezin struk  

Melania je nosila jednostavnu dugačku bijelu haljinu besprijekornog kroja koju je upotpunila širokim remenom u tamnocrvenoj boji. Remen efektnog rupičastog dizajna savršeno je pristajao uz potpuno bijelu haljinu i vrlo lijepi ljetni outfit. Ovakav široki model remena odlično oblikuje struk te stvara ženstvenu figuru pješčanog sata.

Melania Trump u bijeloj haljini i balerinkama na proslavi Dana nezavisnosti - 6 Melania Trump u bijeloj haljini i balerinkama na proslavi Dana nezavisnosti (Foto: AFP)

Slavljenički outfit Melania Trump upotpunila je elegantnim bijelim balerinkama na špic.

Dan prije, na obilježavanju Dana nezavisnosti kod slavne planine Rushmore, američka prva dama privukla je puno pažnje zbog haljine modne kuće Alexander McQueen.

Melania Trump: Haljina koja prvoj dami stoji bez greške, ali koju bi nosile tek rijetke žene Melania Trump - 1 Melania Trump - 2 Melania Trump - 3 +2 Melania Trump - 4

Melania Trump u cipelama koje je proslavila velika glumačka zvijezda - 3 Melania Trump: Divne balerinke koje bi odobrili i ortopedi

Melania Trump Melania Trump: Haljina koja ne trpi niti jednu nesavršenost tijela

Bijela haljina po sebi ima išarane crteže, a na društvenim mrežama mnogi su se čudili njezinom dizajnu komentirajući da haljina izgleda kao da je po njoj šarao Melanijin suprug Donald Trump.

Melania Trump u bijeloj haljini i balerinkama na proslavi Dana nezavisnosti - 2 Melania Trump u 'išaranoj' haljini modne kuće Alexander McQueen (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju